Werkkamer

Een design thuiswerkplek

Story Highlights
  • Creëer een design thuiswerkplek
  • Kies een passend bureau
  • Vergeet de stoel en opbergruimte niet

Nu steeds meer mensen vanuit huis werken, is de vraag naar kantoormeubilair voor thuis flink gestegen. Je wil echter niet alleen een plekje om vanuit huis je werk te kunnen doen, de thuiswerkplek is bij voorkeur ook duurzaam en praktisch. Bovendien wil het oog natuurlijk ook wat en traditionele bureaus missen vaak stijl en finesse. De keuze voor design kantoormeubilair dat niet alleen jaren meegaat, maar ook nog eens ergonomisch is, is dan ook populair. Waar moet je aan denken bij het inrichten van een design thuiswerkplek?

Kies een design bureau

Allereerst is het kiezen van een goed bureau natuurlijk een must. Het spreekt natuurlijk voor zich dat een bureau voldoende werkruimte moet bieden om jouw werkzaamheden uit te voeren. Denk echter niet alleen aan de praktische kanten van een bureau: design kantoorinrichting is vaak ook ergonomisch. Je kunt daarbij denken aan een verstelbaar bureaublad zodat je altijd op de juiste hoogte kunt werken. Bij Havic Kantoormeubelen vind je een grote collectie bureaus in verschillende stijlen en vervaardigd uit diverse materialen. Zo vind je altijd een bureau dat past in jouw interieur.

Koop een bijpassende design bureaustoel

Minstens zo belangrijk als het bureau is een goede bureaustoel. De goede bureaustoel biedt jou voldoende ondersteuning zodat je er met gemak een hele dag op kunt werken zonder dat je last krijgt van lichamelijke ongemakken zoals rugpijn. De bureaustoel moet dus verstelbaar zijn om deze aan te passen aan jouw lichaamsbouw. Bovendien is het belangrijk om een duurzame keuze te maken. Je koopt immers een bureaustoel om er jarenlang gebruik van te maken. Natuurlijk wil het oog ook wat, daarom kun je ook qua design bureaustoelen kiezen uit verschillende stijlen die aansluiten bij jouw interieursmaak. Een thuiswerkplek moet immers een fijne plek zijn om een groot aantal uren per dag door te brengen.

Creëer voldoende opbergruimte

Vind je het ook zo vervelend wanneer al die werkgerelateerde paperassen en andere materialen op het bureau blijven liggen? Zorg er dan voor dat jouw design thuiswerkplek ook voldoende opbergmogelijkheden kent. Je kunt kiezen voor een bureau met voldoende lades om jouw documenten op te ruimen, maar ook een kast misstaat niet op een goede thuiswerkplek. Er zijn schitterende design kasten te koop die een sieraad zijn voor jouw huis. Uiteraard kun je ook hierbij kiezen voor materialen die aansluiten bij de rest van jouw thuiswerkplek. Eenheid in stijl zorgt immers voor minder prikkels zodat jij in alle rust jouw werk kunt doen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button