AccessoiresTuin

Tuinspiegel

Story Highlights
  • Tuinspiegels zijn de trend
  • Je koopt ze bij je om de hoek
  • Grote voordelen van een tuinspiegel

Het is een heuse trend aan het worden, want je ziet steeds meer tuinspiegels in de tuinen. Behalve dat ze de tuin van extra uitstraling voorzien, zorgen ze ervoor dat je tuin ruimer lijkt. En van die optische illusie maken steeds meer mensen gebruik. Vanwege de populariteit van de spiegel in de tuin komen er ook steeds meer verschillende varianten op de markt. En de tuinspiegels koop je tegenwoordig echt overal.

Buitenspiegel tuin

Het is niet eens bijzonder meer, zo vaak zie je tegenwoordig een spiegel in de tuin. En dat in echt elke tuin, hoe groot of hoe klein dan ook. Met een spiegel in de tuin kun je de ruimte groter laten lijken. Dit is vooral erg praktisch als je een wat kleinere tuin hebt. Bovendien voegt een tuinspiegel altijd extra sfeer toe. De designs zijn talrijk, net als de vormen en maten waarin je de spiegels voor in de tuin aanschaft.

Grote tuinspiegel

Kies je voor een grote tuinspiegel, dan haal je meteen een blikvanger binnen. Een heuse eyecatcher. De spiegel in grotere uitvoering trekt meteen de aandacht in je tuin en uiteraard zijn tuinspiegels bestand tegen de zo typische Nederlandse weersomstandigheden. Kies je voor een grote tuinspiegel, kies dan de boogspiegel bijvoorbeeld. Met een grotere spiegel kun je prima de muur met bakstenen breken bijvoorbeeld. De grotere tuinspiegels heb je in talloze stijlen, de meeste van de grotere uitvoeringen kun je echter rangschikken onder de klassieke modellen.

Tuinspiegel Praxis

Mocht je nou belangstelling hebben voor een tuinspiegel, dan hoe je zeker niet naar allerlei bijzondere zaken. Met de tuinspiegel Praxis bijvoorbeeld, haal je een spiegel in je tuin die aan alle voorwaarden voldoet. Bovendien weet je bij de tuinspiegel Praxis zeker dat je een spiegel koopt met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Je hebt er nog te kiezen ook. Meer dan genoeg zelfs.

Tuinspiegel Kwantum

Ook de tuinspiegel Kwantum – of beter: de tuinspiegels- mag er zijn. Ook nu kun je kiezen voor die spiegel die perfect past binnen de tuin. Laat de felgroene heg weerkaatsen in de spiegel of je mooie, kleurrijke bloemenperk. Dat is nog wel iets om over na te denken; waar plaats je de spiegel. Koop je een tuinspiegel bij Kwantum, dan betaal je ook al nooit teveel. Prima adresje dus om er een geschikte tuinspiegel te kopen. Het is meteen ook het bewijs hoe trendy de spiegels ondertussen al zijn. Je hoeft er zeker niet voor naar een bijzondere winkel. Bij Kwantum slaag je ook.

Voordelen van een spiegel in je tuin

Een spiegel in de tuin heeft best veel voordelen. Je kunt een saai en groot deel van bijvoorbeeld een muur prima breken. Dat geldt ook voor een schutting bijvoorbeeld. Het grootste voordeel is echter dat je de tuin door het gebruik van een spiegel veel groter kunt laten lijken. Het is de optische illusie waarvan je dan gebruik maakt maar die wel iets extra’s heeft. Met een tuinspiegel kun je alle kanten op en kun je de tuin een extra accent geven en je tuin veel beter een bepaalde stijl geven. De tuinspiegel maakt de tuin. Denk maar eens aan een spiegel in de vorm van een Saksisch kerkraam of een tuinspiegel in een Gotische stijl. Of denk eens aan een Mediterraanse tuinspiegel, bijvoorbeeld in de zo kenmerkende kleur blauw. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de brocante tuinspiegel. Met prachtig verweerd hout en wellicht een wat roze kleur.

Misstaat ook niet in jouw tuin

Zeker straks in de zomer misstaat een tuinspiegel ook in jouw tuin niet. Je kiest gemakkelijk een spiegel die aansluit bij de stijl van je tuin en je koopt de spiegel tegenwoordig echt overal. Ook bij jou om de hoek. En duur zijn de tuinspiegels niet. Uiteraard heb  je wel de duurdere uitvoeringen, je hebt ze echter ook in de meer aantrekkelijke prijsklasse. Bijvoorbeeld bij de Kwantum of bij Praxis.

Gerelateerde artikelen

Back to top button