OverigVerlichtingWoontrends

Uitkijken naar het kerstseizoen in de zomer

Velen van ons zullen genieten van de zinderende hitte die de zomer te bieden heeft. Maar er zullen enkele onder ons zijn die stiekem eigenlijk al uitkijken naar het kerstseizoen. Voor een fris gevoel deze zomer kan je eens vooruit gaan denken aan hoe jij je interieur wilt inrichten over een paar maanden, want dan staat hopelijk de sneeuw al voor de deur en zitten we lekker met een kop warme chocomelk met slagroom voor de buis All You Need Is Love te kijken. Als jij ook zoals mij bent en liever in de winterjas duikt in plaats van een zomerjurk dan is dit artikel zeker wel wat voor jou! Ik wil het namelijk hebben over de leukste kerstversieringen die op mijn lijstje staan!

Houten kerstbomen als interieur accessoire?!

Een houten kerstboom is enorm leuk als interieur accessoire tijdens de koude maanden. Het leuke aan een houten kerstboom is dat je hem geheel naar wens versieren! Denk bijvoorbeeld aan een leuk doe het zelf project voor het gehele gezin waar ieder zijn eigen kerstboom kan versieren. Zo maak je het huis niet alleen sfeervol als voorbereiding op de kerst, je maakt ook leuke herinneringen en je interieur krijgt een persoonlijke touch. Dit zorgt voor de perfecte sfeer voor de kerst. Daarnaast kan je ook verlichting gebruiken bij je houten kerstboom. Een houten kerstboom met verlichting is een originele blikvanger! Zeker als je hem helemaal zelf hebt versiert! De houten kerstboom met verlichting komt helemaal tot leven op deze manier. Vergeet niet een piek toe te voegen aan je zelf versierde houten kerstboom, dit maakt het plaatje namelijk compleet.

Alles wordt magisch door de verlichting tijdens kerst

Tijdens het zoeken naar verlichtingen voor in huis kwam ik op het idee om mijn kerstverlichting ook te gebruiken voor het gehele jaar. Dit heeft mooi uitgepakt, want mijn zomeravonden zien er magisch uit met alle lampjes langs de planten en de verlichting aan het plafond. Om mijn kerst game te verbeteren ben ik op zoek gegaan naar wat andere verlichting voor aankomend kerst seizoen. Hierdoor heb ik in wat goede verlichting geïnvesteerd die je op afstand via een app kan bedienen!

Een ander Doe Het Zelf Project voor de echte kerst fanaat

Naast je eigen kerstboom versieren zijn er nog vele andere doe het zelf projecten. Waar ik dit jaar zeker voor opensta is het versieren van de ramen en dan bedoel ik niet het versieren van de ramen met het neerzetten van kersthuisjes in de vensterbank. Nee! Met speciale pennen waarmee je op het raam kan tekenen en nepsneeuw heb je de ideale materialen om een echt kerstwonder op je ramen te creëren. Een grote sneeuwpop, de kerstman of juist een heel tafereel met rendieren een slee en cadeatjes op de raam, je kan je werkelijke fantasie uitleven als je voor kerst je ramen versiert! Let daarbij wel op wat voor soort raamdecoratie je voor je ramen hebt. Met sommige raamdecoratie kan het zijn dat de pennen en het nepsneeuw afgeeft aan het materiaal.

Breng het plaatje naar elkaar tot een geheel

Om je kerst echt magisch te maken is er een element dat veel mensen over het hoofd zien tijdens het decoreren van hun huis. Dit zijn namelijk kaarsen. Al vele jaren worden kaarsen gebruikt om interieurs sfeervol te maken en kerst is daar geen uitzondering van. Met een kaars als symbool voor je wensen kan je deze neerzetten bij je kerstboom of in je vensterbank. Vergeet niet een feestelijke schaal of een kerst standaard aan te schaffen voor je kaars, zo voorkom je kaarsvet op oppervlaktes waar kaarsvet moeilijk schoon te maken is!

Op zoek naar de leukste lifestyle verhalen? Neem dan eens een kijkje op Lovethat.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button