Accessoires

De 6 voordelen van een opblaas jacuzzi

Een opblaasbaar jacuzzi is een enorm populair product en dat is niet zo vreemd. Jacuzzi’s, bubbelbaden en hottubs worden steeds vaker gekocht, omdat het enorm goed is voor je lichaam en geest. Terwijl je een jacuzzi ook het hele jaar door kunt gebruiken. De eigenaren van een jacuzzi kunnen echt even ontspannen en genieten van heerlijk warm water. Maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel dat je van een jacuzzi hebt. Daarom zetten wij de 6 voordelen van een opblaas jacuzzi op een rijtje.

Wat is het verschil tussen een jacuzzi en een opblaasbare variant?

Voordat we verder inzoomen op de voordelen van een opblaas jacuzzi is het goed om even het verschil uit te leggen tussen een normale en een opblaas jacuzzi. Het grote verschil is logischerwijs dat je een opblaasbare jacuzzi kunt opblazen en neerzetten wanneer je er gebruik van wilt maken. Voor mensen die beperkt de ruimte hebben is dat ideaal, want je hoeft niet voor een hele lange periode een behoorlijke ruimte in de tuin op te offeren. Bij een vaste jacuzzi moet je daar wel rekening mee houden.

Voordeel 1; Ruimtebesparende oplossing

Een opblaas jacuzzi is dus een ruimtebesparende oplossing en dat is dus ook direct het grote voordeel van het product. Je hoeft niet voor altijd ruimte op te offeren als je zo nu en dan eens van een lekker warm bubbelbad wilt genieten. Je blaast het product op wanneer je het nodig hebt. Houdt er wel rekening mee dat het een flink aantal uren kan duren voordat het water op temperatuur is. Begin dus op tijd met opblazen en vullen als je op een bepaald tijdstip van de jacuzzi wilt genieten. Overigens is het ook niet het idee om na iedere keer dat je de jacuzzi hebt gebruikt het product weer opbergt. Maar je kunt er wel even tijdelijk afscheid van nemen als je meer ruimte nodig hebt. Bijvoorbeeld als je een barbecue of tuinfeest organiseert en slechts beperkt de ruimte hebt.

Voordeel 2; Goed voor mensen met spier- en gewrichtspijn

Veel mensen die last hebben van hun spieren en gewrichten nemen graag een warme douche, want het warme water zorgt voor pijnverlichting. Een bubbelbad heeft precies hetzelfde effect. Dat effect is groter, omdat je met je hele lichaam in het bad kunt liggen of zitten. Zo ben je even gedeeltelijk of compleet pijnvrij en kun je de klachten die je hebt verminderen.

Voordeel 3; Heerlijk ontspannen met een opblaas jacuzzi

Heb je stress of maak je jezelf druk om iets? Dan biedt een opblaas jacuzzi uitkomst, want even een paar uurtjes in een warm bad dobberen zorgt voor stressvermindering. Gewoon even lekker in bad zitten en nergens aan denken en je voelt alle spanning uit je lijf verdwijnen. Dus een opblaas jacuzzi is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook zeker voor je geest.

De 6 voordelen van een opblaas jacuzzi

Voordeel 4; In alle seizoen te gebruiken te gebruiken

Een opblaas jacuzzi kun je zowel op warme als koude dagen gebruiken. Nu klinkt het heel vreemd om tijdens de herfst of de winter buiten in bad te zitten, maar dat kan gewoon! Het water is heerlijk warm en je voelt de kou dus niet. Dus je kunt ook in de winter lekker dobberen in je opblaasbare jacuzzi. Neem wel even handdoeken of een dikke badjas mee, want eenmaal uit bad is het koud. Ook in de warme zomer kun je prima gebruik maken van een jacuzzi, want door de heerlijke watertemperatuur heb je veel minder last van de hitte. 

Voordeel 5; Optimaal comfort met een opblaasbaar jacuzzi

Een opblaas jacuzzi zit of ligt veel comfortabeler dan een traditionele jacuzzi, omdat het van een heerlijk zacht materiaal is gemaakt. Zo kun je jezelf ook prima uren vermaken in een jacuzzi terwijl je nergens last van hebt of niet lekker ligt of zit. Terwijl dus het warme water en de jets ervoor zorgen dat je geen last hebt van spier- of gewrichtspijn en je kunt ook prima ontspannen.

Voordeel 6; Eenvoudig in gebruik

Een opblaas jacuzzi is eenvoudig in gebruik. Ze zijn eenvoudig op te bergen als je ze niet gebruikt en ze zijn ook weer binnen enkele minuten op te blazen met de filterpomp. Qua onderhoud heb je ook weinig omkijken naar een opblaas jacuzzi, want ze reinigen zichzelf. Het ingebouwde programma zorgt ervoor dat een jacuzzi het water om de 4 uur zuivert en je kunt dus veel langer gebruik maken van een bubbelbad dat gevuld is met schoon water. Het water hoef je gemiddeld om de 6 maanden te vervangen. Uiteraard betekent dat wel dat je de opblaas jacuzzi ook minimaal 6 maanden in je tuin hebt staan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button