Tuin

Hottub elektrisch

Story Highlights
  • Gemak van een jacuzzi
  • Genieten in de zomer en de winter
  • met een verwarmingselement

Noem het naar een combinatie tussen een hottub en een jacuzzi, de hottub elektrisch. Het grote voordeel van de hottub elektrisch altijd heerlijk warm is. Je kunt elk moment van de dag genieten van het heerlijke warme water, en dat nu dus ook gewoon buiten de badkamer.

Gemak van de jacuzzi en de uitstraling van een hottub

De elektrische hottub heeft alles wat een authentieke hottub ook heeft. Wat betreft de uitstraling lever je dus niets in en een hottub staat altijd goed in ongeacht welke tuin ook. Je krijgt te maken met een echte Scandinavische hottub alleen geniet je nu wel meer comfort en gemak dan wanneer je een traditionele hottub aanschaft. Je combineert met de hottub elektrisch het gemak van de jacuzzi met het bekende hout gestookte opwarmen van de traditionele hottub. Daarbij kun je kiezen voor een hybride manier van opwarmen. Door het aanwezige verwarmingselement en het feit dat je zo toch ook hout gestookt opwarmt staat borg voor het onvervalste hottub gevoel.

Hybride opwarmen

Met hybride opwarmen zorg je dat je met het verwarmingselement dat de temperatuur al zo rond de 25 graden is als je in het water gaat. De resterende 12 graden warm je vervolgens op door hout te gebruiken. Vaak kost het de hottub dan nog tussen een half uur en een uur voordat de ideale temperatuur bereikt is. Dat is echter vanwege het verwarmingselement niet eens zo relevant meer.

In hout verwerkte display

Een elektrische hottub kan volledig op maat gemaakt worden. Je kunt een bepaald model kiezen, een passend formaat bepalen en met een in het hout verwerkte display kun je de hottub volledig bedienen wat betreft de verwarming. Je kunt de elektrische hottub zelfs met een speciale app op je smartphone bedienen. Wat wil je nog meer?

Heerlijk voor de spieren

En dus wordt het zo nog aangenamer in de hottub en kun je zo spontaan besluiten om nog even in de hottub te gaan. Zittend in de hottub vergeet je even de waan van alledag en de stress waarmee je te maken hebt. Bewezen is verder dat mensen die angstgevoelens hebben door te relaxen in een hottub rustiger worden en meer ontspannen. Ook voor de spieren is het heerlijk. In de hottub ontlast je rond de negentig procent van al je spieren en voorkom je spierpijn na een inspanning. In de hottub, dat ook in elektrische uitvoering een lust voor het oog is, geniet je optimaal en dat zowel in de zomer en de winter.

Gerelateerde artikelen

Back to top button