Interieur

Waarom iedereen portugese tegels in huis moet halen

Je hebt het vast wel eens eerder gezien. Een badkamer die voorzien is van mooie tegeltjes, een toilet die opvalt door een mooie muur of wellicht een keukenvloer die voorzien is van een mooi tegel patroon. Deze zelliges worden met de hand gemaakt en komen veelal uit Portugal. Het leuke aan deze handgemaakte tegels is dat ze allemaal uniek zijn. Floorz.nl is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van deze Portugese tegels. Wij vertellen je in dit blogbericht graag meer over waarom je ze in thuis zou moeten halen.

Kies je eigen stijl

Een van de leukste eigenschappen van de grote collectie portugese tegels van Floorz is dat ze met de hand gemaakt zijn. Hierdoor kunnen alle tegels een klein kleurverschil laten zien. Vervolgens kun je ook een compleet eigen stijl kiezen. Kies je bijvoorbeeld voor een ontwerp dat gemaakt is, of ga je zelf verschillende Portugese tegels combineren tot een compleet unieke stijl? Het is allemaal mogelijk. In veel gevallen hangt de stijl af van de plek waar je de zelliges legt. De keuken zal namelijk een andere stijl krijgen dan het toilet of de badkamer.

Duurzaamheid door natuurlijke tegels

De Portugese tegels worden op een duurzame manier ontwikkeld. De cementtegels hebben namelijk duurzame eigenschappen waar geen enkele vloertegel aan kan tippen. De productie procedure stamt van eeuwen terug, en is nooit veranderd. De patroontegels worden gemaakt van 100% natuurlijke producten, zoals water, marmerpoeder en organische kleurpigmenten. 

Een unieke vloer leggen

Wanneer je een houten vloer of een natuurstenen vloer legt, ga je merken dat deze in de loop van de jaren steeds meer gaat leven. Dit geldt voor een vloer van cementtegels. Doordat er steeds een gewicht op komt te staan, kunnen er hele kleine verschuivingen komen. Dit zorgt ervoor dat de vloer steeds unieker en mooier wordt. 

Portugese vloertegels voor jouw interieur

De handgemaakte, Portugese vloertegels van Floorz kun je enorm leuk combineren in ieder interieur. Heb je een klassieke stijl? Dan passen de vloertegels erg goed. Door ze in het patroon of in de kleur aan te passen, kun je ze namelijk erg goed combineren met de rest van de woning. Ga je voor een heel moderne interieurstijl? Dan kun je door middel van de patroontegels een leuke eyecatcher toevoegen met kleur. 

Portugese tegels leggen in huis

De Portugese cementtegels zijn een natuurlijk product. Hierdoor zullen ze net als natuursteen behandeld moeten worden om er voor te zorgen dat ze beter tegen vuil en vlekken kunnen. Dit is een gemakkelijk proces die er voor zorgt dat de tegels vele malen langer mee zullen gaan. Heb jij al de keuze gemaakt om de Portugese patroontegels in huis te gaan leggen? Dan heb je een zeer goede keuze gemaakt!

Gerelateerde artikelen

Back to top button