Verlichting

Led verlichting: de nieuwste trends voor jouw woonkamer

Story Highlights
  • Kies voor led verlichting in de woonkamer
  • Mooi: zwarte en zeer elegante spots
  • Volledige controle met dimmers

Kiezen voor led verlichting betekent kiezen voor een zuinige manier van verlichten. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Wist je echter dat Led verlichting meer is dan een lamp alleen? Met de nieuwste lampen en accessoires kan je met Led verlichting jouw woonkamer een schitterende update geven. Wij vertellen je alles over de nieuwste trends op het gebied van Led verlichting en accessoires.

Elegante zwarte spots voor het plafond

Zwarte elementen in het interieur zijn helemaal van nu. Niet alleen zwarte stopcontacten, lichtschakelaars en kranen zijn hip, ook de zwarte spot mag niet in jouw interieur ontbreken. Spots zijn van zichzelf lichtbronnen die je subtiel kunt wegwerken in het plafond. Niet wanneer je kiest voor deze zwarte spots! De matzwarte spots trekken juist de aandacht naar zich toe en geven je interieur een luxe uitstraling. Kies voor zwarte spots met Led verlichting om precies de juiste sfeer te creëren. Warm wit licht zorgt voor een gezellige sfeer, terwijl je met heldere witte verlichting juist een goede werkplek creëert. Dimbare spots zorgen ervoor dat je kunt variëren in lichtsterkte.

Ga voor volledige controle met dimbare verlichting

Kiezen tussen helder licht en sfeervol licht is helemaal niet noodzakelijk wanneer je dimmers neemt. Met een dimmer kun je zelf de sterkte van het licht bepalen en deze volledig aanpassen aan het moment. Ga je voor de hierboven genoemde matzwarte dimbare inbouwspots? Dan is de zwarte dimmer een logische keuze. Net als de zwarte spots hoeven deze dimmers aan de wand niet verstopt te worden, maar mogen ze juist gezien worden. Led accessoires van Letsleds zijn echter ook in klassieke witte varianten verkrijgbaar. Het voordeel van deze andere accessoires van Letsleds is dat ze niet alleen voordelig zijn, maar ook nog eens eenvoudig zelf te installeren.

Blijf binnen jouw woonstijl of kies voor een accent

Lampen die passen binnen jouw huidige woonstijl zorgen voor een subtiele update. Kies voor verschillende lampen binnen één productlijn om de eenheid in jouw lichtplan te behouden. Er is Led verlichting verkrijgbaar in verschillende modellen zodat er vrijwel altijd wel een lichtbron is die in jouw lamp past. Heb je een schitterende lamp gezien die totaal afwijkt van jouw stijl? Dan kun je ervoor kiezen om deze lamp de eyecatcher van de ruimte te maken. Neem ook dan een Led lamp met de juiste lichtkleur om de lamp alle aandacht te geven die hij verdient.

Gerelateerde artikelen

Back to top button