Tuin

Gadgets voor in jouw tuin!

Story Highlights
  • Vergeet de coolbar niet
  • De zelfgroeiende planten
  • Led lamp en speaker in één

Gadgets zijn er niet alleen voor in huis, je hebt ze zeker ook voor in je tuin. En of je die hebt. Van heel simpel tot heel geavanceerd, en alles wat daar tussen zit.  We bespreken de leukste gadgets voor in je tuin, gadgets die het verblijf in de tuin nog aangenamer maken.

De coolbar misstaat in geen enkele tuin

Als je in de tuin bent, wil je niet steeds naar binnen om koele drankjes te halen. Zorg dus voor een coolbar, ook wel koeltafel genoemd. Je hebt ze met mooi vlechtwerk en ze zijn in hoogte verstelbaar. Behalve dat je de drankjes er koel in houdt, misstaat het in geen enkele tuin.  Om de kinderen ook hun plezier te gunnen, kun je denken aan een Racing Fun glijbaan. Een glijbaan waarop je glijdt met raceauto’s en waarbij de glijbaan is uitgerust met sproeiers.

In de regenton vind je water zonder kalk

Een meer praktische gadget is  de regenton met ingebouwde gieter. Regenwater is perfect om te gebruiken, al was het alleen al vanwege het ontbreken van kalk in dit water. Ook voor het wassen van de auto kun je prima dit water gebruiken. De gieter is er één met trendy design, zoals dat ook voor de regenton geldt. In essentie echter, blijft het gewoon die simpele regenton. Design of niet.

Laat de onmisbare foam stick bedrukken

Organiseer je een feestje in je tuin?  Vergeet dan niet de foam sticks te bestellen, sticks die je ook als bedrukte relatiegeschenken weg kunt geven. Best een goed idee voor de zomer, want de foam sticks zijn echt helemaal hip. Ze misstaan op geen enkel feest en voegen echt iets toe. Met je logo er op geef je iets weg waar de mensen waarde aan hechten en waar ze zuinig op zullen zijn. En dat komt je naamsbekendheid ten goede.

Systeem geeft aan wanneer water noodzakelijk is

Wellicht een van de mooiste gadgets is wel de Sengled Pulse, dit is een led lamp en een speaker in één. Ook echt iets bijzonders is de Plantui Smart Garden. Dit is niets anders dan een zaaibak met water en plantenvoedsel. Je krijgt er zes speciale plantcapsules bij die je in de zaaibak doet. Er komt geen aarde aan te pas en bemesting is niet noodzakelijk. De Plantui schakelt steeds zelf de lamp er boven in en ook weer uit. Bovendien houdt het systeem zelf bij wanneer de plantjes weer water nodig hebben.

Gerelateerde artikelen

Back to top button