Verlichting

Heb jij al je verlichting al verduurzaamd? 

Toen de LED lamp zijn intrede maakte, dachten veel mensen dat dit geen blijvertje zou zijn. LED verlichting heeft echter in de loop der jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt en is nu niet meer weg te denken uit de moderne maatschappij. Niet alleen biedt deze verlichting heel veel meer mogelijkheden, het is ook heel veel veiliger. Gloeilampen zetten namelijk bijna alle energie om in warmte en uiteindelijk werd er maar 5 procent omgezet in licht. Dat bracht grote risico’s met zich mee en zelden is een woning in vlammen opgegaan. Veel mensen hebben alleen al daarom hun gloeilampen vervangen door LED verlichting, maar wist jij dat er nog heel veel meer mogelijk is? 

Duurzame verlichting tijdens het klussen 

Als je regelmatig klust, zul je weten dat het van groot belang is om goede verlichting te hebben. Als je niet kunt zien wat je aan het doen bent, is het heel lastig om een goed resultaat neer te zetten. Een bouwlamp is een goede manier om je werkplek te verlichten. Wist je dat je nu ook een LED bouwlamp kunt kopen? Deze lamp komt met vele voordelen. Ten eerste wordt de lamp niet loeiheet waardoor je kleine ruimtes niet meer in een sauna verandert wanneer je er met je bouwlamp werkt. Ten tweede zijn de LED bouwlampen veel zuiniger en zijn ze ook verkrijgbaar met een accu. Zo kun je altijd goed licht bij de hand hebben en daar ook nog eens heel lang gebruik van maken omdat de lamp nauwelijks energie neemt. Reken maar dat dat het resultaat van je werk zal verbeteren!

Je tuin optimaal verlicht

In de winter zijn de dagen maar kort en dan is het handig dat je rondom je huis goede verlichting hebt. Kom je na een dag werken weer thuis, dan wil je je fiets eenvoudig in je schuurtje willen kunnen parkeren. Kies daarom ook voor LED buitenverlichting. Deze LED verlichting voor buiten is in vele soorten en maten beschikbaar dus er is altijd een oplossing voor jouw probleem. Wil jij een sfeerlampje op je terras? Kies dan voor een van de mooie tuinlantaarns. Heb jij een parkeerplek bij je huis dat je graag goed wilt verlichten? Kies dan voor een kleine breedstraler die het duister zal verdrijven op het moment dat jij dat wilt. 

Bestel je verlichting online 

Wil jij ook graag verduurzamen? Kijk dan even online waar jij de beste deals kunt scoren. Zo kun je voor een goede prijs de beste kwaliteit in huis halen. Je zult merken dat je met LED verlichting niet alleen heel goed licht in huis haalt, maar dat je meteen zult zien dat je energierekening naar beneden gaat. Dat zal een welkome verlichting zijn op de zware lasten waar ons land onder gebukt gaat.

Gerelateerde artikelen

Back to top button