Overig

Een 3d foto in glas

Wil jij graag een uniek cadeau geven? Heb je een foto die erg belangrijk voor je is waar je graag een leuk item van wilt maken? In deze gevallen kun je kiezen om een 3d foto in glas te laten maken. Het zorgt er namelijk voor dat de foto een compleet andere dimensie krijgt. Je kunt de 3d foto in glas daarnaast perfect combineren met verschillende items in je interieur. In dit blogbericht leggen we je graag uit wat de 3d foto in glas van All-in Crystal is en waarom je er een nodig hebt!

Wat is een 3d foto in glas precies?

Een origineel cadeau is altijd erg leuk. Als hier ook nog eens een persoonlijke touch in zit is het een perfect schot in de roos. Een 3d foto in glas is hier perfect voor. Het zorgt ervoor dat een belangrijk moment dat vastgelegd is in een foto op een leuke manier gepresenteerd wordt. De foto wordt door middel van een gespecialiseerde lasertechniek in een zuiver kristalglas gemaakt. Hierdoor krijg je een prachtig resultaat van een 3d foto in glas. Alle details van de foto worden opgenomen in het glas. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een lasertechniek, blijft het kristalglas perfect intact en helder. Er is ook geen kans op beschadigingen of slijtage. 

Waar moet je op letten?

Zoals eerder vermeld, is een foto een zeer persoonlijk cadeau. Hiermee leg je een moment in het leven vast. Een 3d foto in glas is hierdoor perfect als kraamcadeau, moeder- of vaderdag, valentijn of als zakelijk geschenk. Je kunt gemakkelijk de afbeelding uploaden op de website. Vervolgens wordt de foto met gespecialiseerde apparatuur in het kristal gelaserd. Je kunt er voor kiezen om een portret in het kristal te laten maken, maar je kunt ook bijvoorbeeld een bedrijfslogo laten laseren. Heb je een liggende of staande foto? Dat maakt niet uit. De prijs van de 3d foto in glas is namelijk inclusief het ontwerpen naar een 3d foto. Uiteraard is het van belang dat de foto zo scherp mogelijk is, om het mooiste resultaat te krijgen. 

Hoe gaat het precies in zijn werk?

Ga je een 3d foto in glas bestellen? Dan kies je eerst het glas uit. Er zijn verschillende groottes en vormen waar je uit kunt kiezen. Als je de keuze hebt gemaakt, upload je de foto of afbeelding die je er in wilt laten verwerken. Dit kunnen portretten zijn, maar ook bedrijfslogo’s of andere afbeeldingen. Vervolgens wordt de afbeelding door de specialisten 3d ontworpen. Let op dat er 1 afbeelding of portret per kristal gemaakt kan worden. Tot slot kun je er voor kiezen om een led verlichting plateau erbij te nemen. Dit geeft een zeer mooi effect als het kristal hier op geplaatst is. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button