Interieur

Housewarming cadeau

Story Highlights
  • Koop iets voor in de badkamer
  • Maak zelf een cadeau
  • Kies voor een leuke serie mokken of een theepot

Zoals voor gezinsuitbreiding geldt is het ook gebruikelijk dat je in het kader van de housewarming iets leuks meeneemt. En net als voor gezinsuitbreiding en een verjaardag geldt, is het vinden van een geschikt cadeautje nog niet zo gemakkelijk. Daarom helpen we je alvast een handje. Want als je dan wat koopt, dan graag ook iets bijzonders.

Cadeau nieuw huis

Zijn familieleden of vrienden verhuisd en hebben ze een nieuwe woning betrokken? Dan is het gebruikelijk dat je iets meeneemt als je hun nieuwe stulpje gaat bekijken. Maar wat dan? Hoe ver zijn ze met het inrichten van het nieuwe huis en wat hebben ze al nieuw gekocht? Om niet iets te kopen dat ze al hebben en om niet onnodig geld te verspillen, is het prima dat je gewoon informeert of er nog speciale wensen zijn. Altijd beter dan zomaar iets kopen of iets kopen dat de huiseigenaren al hebben. Wil je niet vragen maar gewoon iets kopen? Denk dan eens aan een leuke poster met een al even mooie lijst. Of kies voor meerdere posters in de vorm van een collage. Kies voor kleur of zwart-wit en je kunt kiezen voor heel erg groot of juist klein en minder opvallend.

Housewarming cadeau zelf maken

Helemaal origineel is het om zelf iets te maken. Dan weet je zeker dat je iets unieks geeft. Wil je per se iets voor aan de wand kopen? Maak dan zelf een schilderij! Of zorg dat je met foto’s die jij nog hebt iets leuks maakt voor aan de muur. Geef een waardebon met een origineel cadeau; bijvoorbeeld een dag of een dagdeel hulp bij de laatste klusjes die nog geklaard moeten worden.

Origineel cadeau nieuwe woning

Bij het geven van een cadeau draait het om originaliteit vooral. Ga je naar de gangbare warenhuizen dan is de kans groot dat andere mensen dat ook doen en je opnieuw met doublures te maken krijgt. Ideeën? Die zijn er voldoende. Wat dacht je van een plaid voor op de bank? Kunnen de trotse eigenaren van het huis in de avonduren heerlijk onder dat dekentje kruipen en naar de televisie kijken. Een bestekset is ook al een origineel cadeau, zeker als je kiest voor de trendy kleuren, bijvoorbeeld goudkleurig.

Kies voor een serie mokken; stijlvol of juist met een persoonlijke touch

Ook bijzonder is een theepot. Komt altijd van pas en je hebt heel leuke theepotten tegenwoordig. Niemand anders zal snel op het idee komen om een theepot te geven. Mooi origineel dus. Dat geldt ook voor een serie mokken. Komt ook altijd uit en daar heeft niemand ooit genoeg van in huis. Je kunt daarbij kiezen voor stijlvolle mokken, maar er ook een persoonlijke touch aan geven of kiezen voor een mooie quote of zelfs een foto.

Koop iets voor in de badkamer

Wat ook al origineel is, is iets kopen voor de badkamer. Dat wordt vaak vergeten en dus scoor je daar altijd punten mee. Wat te denken van een tandenborstelhouder of een zeeppompje. En ook een handdoekenrekje is nooit weg natuurlijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button