Interieur

De populairste woonstijlen van dit moment!

Als je gaat zoeken naar geschikte meubels voor je woning, kom je er al snel achter dat er veel en grote verschillen zijn. Er zijn dan ook talloze manieren om je interieur te stijlen. Uiteraard wil je graag meegaan met de trends van dit moment. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke woonstijl met veel hout in je meubels. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor de moderne stijl gaan met de allernieuwste gadgets! In dit blogbericht willen we je graag meer vertellen over de populairste woonstijlen van dit moment.

Een industrieel interieur

Een zeer populaire woonstijl tegenwoordig is een industrieel interieur. De woonstijl kun je herkennen aan het vele gebruik van metaal en soms de combinatie met (mango) hout. Industriële meubels zijn veelal met de hand gemaakt van metaal. Ook kun je tegenwoordig industriële look producten krijgen die zo vervaardigd zijn. Hierdoor zijn ze vele malen goedkoper! De kleuren die gebruikt worden in deze interieurstijl is zwart, of bruin. Hierdoor krijgt het interieur een stoere en ruige uitstraling. De industriële woonstijl is redelijk gemakkelijk te combineren met andere woonstijlen, mits de kleuren donker zijn.

Wonen in een moderne omgeving

Met een moderne woonstijl kun je erg veel kanten op. De stijl is vooral erg strak en neutraal, maar bevat veel design meubels. Je kunt voor deze interieurstijl goed uit de voeten met wit en zwart. Vervolgens kun je er voor kiezen om je meubels een totaal andere kleur te geven om ze te gebruiken als eye catcher. De interieurstijl maakt het mogelijk om deze combinaties te maken met design meubels. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een marmeren eettafel kiezen. Vervolgens kun je het interieur afmaken met mooie meubels van Jesper Home. Het leuke aan een moderne woonstijl is dat je het ook perfect kunt combineren met de nieuwste technologieën. Zo past een robot stofzuiger of een Google Home perfect bij het interieur als leuke gadget. 

Wonen in een moderne omgeving

Ga voor de klassieke woonstijl

Een van de bekendste woonstijlen is wel de klassieke vorm. Deze wordt voornamelijk gezien als een oude woonstijl die werkt met veel antiek. De meest gebruikte kleur voor deze woonstijl is hout. De meubels zijn daardoor ook voornamelijk gemaakt van deze grondstof. Het mooie hieraan is dat je het erg knus en gezellig kunt maken. Je kunt er vervolgens voor kiezen om antieke meubels in het huis te zetten. Dit kun je afmaken met accessoires die hierbij passen, zoals bijvoorbeeld oud servies. Deze woonstijl zie je dan ook vaak bij oudere mensen, terwijl jongeren vaker gaan voor een moderne woonstijl. Je maakt de woonstijl helemaal compleet met een leuke bank en goede verlichting. Kies bijvoorbeeld voor een grote lamp boven de eettafel voor een zeer mooi klassiek effect. Een mooie mix tussen modern en klassiek is een marmeren eettafel. Kortom, je kunt alle kanten uit!

Gerelateerde artikelen

Back to top button