Woontrends

Woontrends van dit jaar

Wil je meer halen uit je woning dit jaar maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is het misschien geen slecht idee om enkele leuke woontrends te zoeken!

Woontrends veranderen elk jaar, maar elk jaar opnieuw komen er weer heel wat leuke opties bij. Hieronder lees je daar meer over, zodat de inrichting van je huis ook dit jaar compleet is!

4 leuke woontrends voor dit jaar

Meer dan genoeg creatieve en originele ideeën als je je woning trendy en stijlvol wilt inrichten. Hieronder enkele goede voorbeelden van leuke trends:

1. Creatieve kaarsen

Verlichting is natuurlijk een belangrijk aspect bij de inrichting van je woning, maar het hoeft niet altijd allemaal louter functioneel te zijn. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om creatieve, uniek gevormde en stijlvolle kaarsen in hun woonkamer te gebruiken.

Dergelijke kaarsen kunnen langwerpig zijn, de vorm hebben van een accordeon die is uitgetrokken of gewoon erg strak en modern zijn. Maak op basis van jouw woonstijl en voorkeur de juiste keuze – en je kunt zeker zijn dat je interieur er beter uitziet!

2. Leuke Halloween decoratie

Ben je een echte Halloween fanaat? Dan is de juiste Halloween decoratie kopen voor deze feestperiode alvast een goed idee. Je vindt ongelofelijk veel mogelijkheden online en offline. Denk maar aan ambachtelijk gemaakte stoffen popjes in de vorm van een heks of spook, die je aan de voordeur kunt hangen voor een gepaste look en feel.

Ook bijvoorbeeld piñata kopen en andere artikelen aanschaffen is een goed idee als je mee wilt zijn met de leukste trends van dit jaar. Meer dan genoeg opties dus als je jezelf goed wilt voorbereiden op de belangrijkste feestdagen!

3. Neonverlichting

Neonverlichting mag dan misschien wel iets lijken dat je vooral in films uit de jaren 60 zou zien, het is wel degelijk een echte trend tegenwoordig. Dergelijke verlichting geeft je interieur meteen een gezellige, unieke look en feel – en dat is waar veel mensen naar op zoek zijn.

Het grote voordeel is dat neonverlichting tegenwoordig in ongelofelijk veel modellen, formaten en stijlen verkrijgbaar is. Je hebt zelfs keuze tussen heel wat verschillende kleuren verlichting, zodat je jouw interieur precies afwerkt zoals jij het wilt!

4. Keramiek servies

Bij de inrichting van je woning is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de details, zoals bijvoorbeeld het servies dat je kiest. Keramiek is dit jaar een goede oplossing en een ware woontrend. Keramiek borden en tassen ogen niet alleen erg chique en stijlvol, maar zijn ook gewoon erg sterk en duurzaam.

Daarbij vind je heel wat keramiek servies met prachtige tekeningen en patronen of kleuren als afwerking. Voor elke stijl en voorkeur wat wils dus – en dat is alvast goed om te weten!

Gerelateerde artikelen

Back to top button