Verhuizen

Wonen tussen de bekende Nederlanders? dan moet je hier zijn!

Hoe zou het zijn als Linda de Mol of Heleen van Royen je buurvrouw was? Onze BN’ers zijn natuurlijk ook maar gewoon mensen, dus ze wonen in dorpen en steden waar jij en ik ook kunnen wonen. Nou ja, als je een aardig centje hebt wordt de kans aanzienlijk groter om in de rijke buurten van bijvoorbeeld Laren, Hilversum en Naarden te gaan wonen. Dus wil je wonen tussen de bekende Nederlanders? Lees dan vooral even verder!

Wonen in Laren

Laren is het bekendste dorp in ’t Gooi, mede door de populaire serie ‘Gooische Vrouwen’ die er is opgenomen. Wonen in Laren betekent wonen in een groene en rustige omgeving. Laren ligt centraal in Nederland, aan de A1 en de A27. Bovendien is het van oudsher een kunstenaarsdorp, waardoor er nu een authentieke en historische sfeer hangt. In Laren wonen vooral veel bekende voetballers. In Laren zijn verschillende voorzieningen, zoals scholen, winkels, restaurants, musea en zelfs een theater. Kunst en cultuur staan hier hoog in het vaandel.

Wonen in Hilversum

Naast dat Hilversum natuurlijk bekend staan om de radio- en televisiestudio’s, is het ook de woonplaats van bekende Nederlanders. Wonen in Hilversum betekent wonen naast bijvoorbeeld Heleen van Royen, Marlijn Weerdenburg en Leonie ter Braak. Hilversum wordt ook wel de ´mediastad´ van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden. Je vindt hier niet alleen de vele opnamestudio´s, maar ook het Museum voor Beeld en Geluid. Hilversum ligt in ´t Gooi, waardoor je je in een groene en natuurrijke omgeving bevindt. 

Wonen in Naarden

Naarden is een historische vestingstad, waardoor er veel ruimte is voor natuur en water. Er is een jachthaven waar de mooiste boten aangemeerd liggen. Ook stromen er veel grachten door Naarden, waardoor veel huizen aan het water liggen. Naarden is zelfs een paar keer uitgeroepen tot de mooiste plek om te wonen in Nederland! Onder andere Jim Bakkum en Danny de Munk wonen in Naarden. Het is niet voor niks dat veel bewoners er hun eigen droomhuis bouwen of hebben gebouwd. 

Wonen in Blaricum

Ook Blaricum is een bekende woonplaats van BN´ers. Onder andere Paul de Leeuw en John de Mol wonen in dit karakteristieke dorpje. Blaricum kent een mix van oude en moderne woningen, omringd door weelderige natuur. Blaricum wordt ook wel ´de Parel van het Gooi´ genoemd. Het dorpje kenmerkt zich door de luxe villa´s, dure auto´s en exclusieve boetiekjes. Het is een omgeving die balanceert tussen schoonheid, rust en luxe.

Gerelateerde artikelen

Back to top button