InterieurVloeren

Wat wil jij op je vloer?

Als je een nieuw huis in mag of je wil gewoon je interieur eens aanpakken, is het soms tijd om een vloer te kiezen. De juiste vloer kiezen is niet altijd even gemakkelijk, want er zijn talloze opties. Materialen en kleuren ten eerste. En daarna zul je nog moeten bepalen hoe groot je de planken wil, of je een patroon wil, of je overal dezelfde vloer wil of juist niet. En dan kun je ook nog eens je vloer bedekken met kleden. We helpen je vast op weg door je te vertellen over quickstep laminaat. Wist je trouwens dat je ook een vloerkleed op maat kunt bestellen? Dan hoef je niet meer tussen twee kwaden te kiezen als het eigenlijk net niet is wat je wil. 

Laminaat of niet?

Laminaat is eigenlijk altijd een goede keuze. Het is onderhoudsarm en gaat lang mee. Bovendien heb je ruim voldoende keuze in kleuren, formaten en patronen. Soms kiezen mensen nog voor tapijt. Dat is natuurlijk lastig schoon te houden, maar qua akoestische isolatie soms een noodzakelijke keuze. Als je twijfelt tussen parket, dus echt hout, en laminaat, adviseren wij laminaat. Het is een stuk onderhoudsvriendelijker en heeft een nog langere levensduur. Er zijn natuurlijk nog veel meer opties voor vloeren, waaronder ook pvc. 

Quickstep laminaat

Quickstep laminaat is een specifiek soort kliklaminaat dat niet alleen heel eenvoudig te leggen is, maar ook nog extra duurzaam is. Laminaat is al duurzaam vanwege de lange levensduur, maar quickstep laminaat wordt ook nog eens gemaakt van afvalhout. Dat wil zeggen dat er geen bomen gekapt hoeven te worden om quickstep laminaat te maken. Daarmee maak je een extra duurzame keuze voor je vloer. 

Vloerkleed op maat

Een vloerkleed vinden dat perfect is, lijkt vaak onmogelijk. Een vloerkleed op maat maakt het wel weer mogelijk. Soms zie je een vloerkleed dat te groot of te klein is, maar verder eigenlijk perfect. Of een kleed dat mooi is, maar dat je liever in een andere vorm had gehad. Dat kan allemaal met een vloerkleed op maat. Je kiest het kleed dat je aanspreekt en bepaalt daarna de rest. Zoals de vorm van het kleed en de afmetingen van het kleed. Ook de afwerking bepaal je. Je haalt je kleed op in de winkel of laat hem thuis afleveren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button