Interieur

Waarom is kunstuitleen een interessante keuze?

Ben jij iemand die heel snel is uitgekeken op items in zijn of haar interieur? Heel begrijpelijk. Je bent heus niet de enige wiens smaak constant verandert, en die zijn huis elk jaar wil voorzien van een nieuw stijltje. Dit maakt het echter wel lastig om kunstwerken aan te schaffen. Deze zijn immers vaak behoorlijk prijzig, en dat geld hebben veel mensen er niet voor over als ze weten dat ze na een jaar (of zelfs sneller) weer een ander werk willen. Zou jij ook graag kunst in huis willen halen, maar loop je tegen hetzelfde probleem aan? Dan is kunstuitleen perfect voor jou! Bij deze kunstuitleen in Amsterdam kun je allerlei soorten kunstwerken huren, en betaal je simpelweg per maand totdat je de huur opzegt. Super handig, want zo kun je geregeld wisselen!

De voordelen van kunstuitleen

Het eerste voordeel van kunstuitleen noemden we hierboven reeds, maar naast het feit dat je zo om de paar maanden kunt wisselen is het natuurlijk ook betaalbaar. Een kunstwerk kopen is namelijk een dure aangelegenheid, en niet iedereen kan zich deze fikse aanschafprijs veroorloven. Bij kunstuitleen betaal je echter slechts een klein bedrag per maand, en kun je tóch zo lang je maar wilt van het werk genieten. En ook dat maandbedrag kan natuurlijk zowel hoog als laag uitvallen. Hoe duurder een kunstwerk is, hoe hoger het maandbedrag zal zijn. Dit betreft namelijk doorgaans een percentage van de verkoopprijs. Bij bovengenoemde kunstuitleen in Amsterdam spaar je bovendien een deel van het bedrag dat je maandelijks betaalt. Dit bedrag kun je uiteindelijk gebruiken om het kunstwerk daadwerkelijk aan te schaffen. Liever een ander werk? Dat kan natuurlijk ook!

Huur een kunstwerk voor een speciale gelegenheid

Heb jij binnenkort iets te vieren en wil je op dit evenement een paar bijzondere werken hebben hangen? Dat kan! Bij Kunstgalerie Abrahamart in Amsterdam kun je al vanaf één maand kunstwerken huren. Denk daarbij aan schilderijen, sculpturen, etc. Zodra je een abonnement afsluit worden de gekozen werken op de gewenste locatie afgeleverd en opgehangen. Je kunt van tevoren een bepaalde huurperiode afspreken, maar ook opzeggen op het moment dat je op de werken bent uitgekeken. Twijfel je over een bepaald werk? Dan kun je een gratis proefplaatsing aanvragen. Je kunt dan een aantal dagen aan het kunstwerk ‘wennen’ voordat je besluit tot huur of koop over te gaan.

Over kunstgalerie Abraham Art

Een van de plekken waar je kunst zowel kunt kopen als huren is kunstgalerie Abrahamart in Amsterdam. Daar hebben ze een zeer groot aanbod kunstwerken, van kunstenaars van over de hele wereld. Als je daar niet slaagt voor je nieuwe kunstwerk dan is het vrijwel onmogelijk om ergens anders te slagen. Dit geldt overigens voor moderne kunst, want daarin zijn ze bij Abraham Art gespecialiseerd. Denk aan kleurrijke sculpturen van kunststof, prachtige abstracte schilderijen en zeer bekende namen in de kunstwereld. Bezoek snel hun galerie of bekijk de website, en laar je verrassen door het indrukwekkende aanbod dat ze hebben.

Gerelateerde artikelen

Back to top button