Overig

Cadeautjes die je kan laten versturen bij een boeket bloemen

Bloemen laten bezorgen als cadeau is natuurlijk altijd een goede optie! Maar wil je nou ook nog iets extra’s geven bij een mooi boeket? Dat kan! Er is keuze uit allerlei leuke cadeaus die je kan laten bezorgen bij het boeket bloemen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en kom erachter!

Bonbons

De meeste mensen zijn gek op chocola, dus met bonbons zit je bijna altijd goed! Kies voor luxe feestchocolade als extra cadeautje of voor leuke chocolaatjes in de vorm van rozen. Wil je je geliefde verrassen? Ga dan voor romantische hartjes chocolade. 

Fles wijn 

Zoek je een cadeautje voor iemand die wat te vieren heeft? Kies dan voor een lekkere fles wijn verpakt in een houten box. Dit is een cadeau die vaak in de smaak valt bij mensen die van een drankje houden. 

Sappen giftbox

Wil je iemand verrassen die ziek is of aan het herstellen is van een operatie? Dan is een sappen box een origineel cadeautje. In de box zitten drie flesjes sap met pure appel, peren- en sinaasappelsap. Met dit cadeautje kan de pechvogel genieten van een mooie bos bloemen een weer aansterken met heerlijke sapjes. 

Snoepblikje 

Wil je een cadeautje geven aan een echte snoepliefhebber? Dan is blikje met dropkrijtjes of snoephartjes een perfect cadeau. Op het blikje zit een sticker met ‘bedankt’ of ‘gefeliciteerd’. Op deze manier heb je een leuk cadeau waar diegene ongetwijfeld van kan genieten. 

Boeket cadeau 

Weet je al welk cadeautje je erbij wilt geven? Ga dan naar de website van boeketcadeau om er een mooi boeket bloemen bij uit te kiezen. Je kan het makkelijk online bestellen en het laten bezorgen op ieder adres. Doe er een kaartje bij met een leuke boodschap en klaar ben je! Ze kunnen zeven dagen per week jouw bos bloemen met cadeau versturen, dus zelfs op het laatste moment heb je een goed cadeau.

Gerelateerde artikelen

Back to top button