Interieur

Waar moet jouw matras voor in de caravan aan voldoen?

Een matras caravan moet aan de juiste eisen voor jou als persoon voldoen. Het moet een matras zijn dat op een perfecte manier past bij het lichaam en het matras moet naadloos aansluiten bij jouw caravan. Eigenschappen als een afwijkende lengte, extra hoogte, Frans zijde of ventilatie zijn allemaal mogelijkheden om het matras perfect bij jou te laten passen. Zo moet een matras in de caravan voornamelijk voldoen aan jouw eisen en voorkeuren. Bij een keuze is het wel handig om op de volgende aspecten te letten: de ondersteuning en ligcomfort en het ademend vermogen van een matras. Dat laatste valt onder het onderdeel ventilatie. 

Welke opties zijn er ?

Er zijn verschillende matrasuitvoeringen beschikbaar voor een caravan. Ik bespreek drie uitvoeringen die bij jou in de caravan kunnen, de basic, premium en excellent. Ze zijn allemaal gemaakt van A-klasse stoffen en schuimen uit ons eigen land, België en Duitsland. De basic beschikt over een medium hardheid en heeft een goede ventilatie. Daarbij geeft deze een ondersteuning tot 110 kg. De premium uitvoering heeft een ondersteuning tot 130 kg met een optimale ventilatie. Het is mogelijk om te kiezen voor een zachte, medium of stevige hardheid. Deze hebben alle drie een goede veerkracht. De derde uitvoering, de excellent, geeft ook de keuze voor een zachte, medium of stevige hardheid. Het matras heeft een excellente veerkracht, een uitmuntende ventilatie en is zeer goed geschikt voor personen die last hebben van spier-rug of gewrichtsklachten. 

Hoe weet je of het matras perfect bij je gaat passen?

Het is zelf lastig om zonder ervaring een matras te kiezen dat perfect bij jou gaat passen. Bij Seminautic wordt er daarom in vier stappen een matras op maat voor jouw caravan gemaakt. Als eerst komt er een persoonlijk gesprek, waarin jij alle behoeftes en wensen op tafel kunt leggen. Vervolgens worden er opties klaargezet en kun je met proefliggen zelf ervaren wat jij prettig vindt en wat minder. Daarna wordt er gelijk een matras op maat gemaakt met de mogelijkheid om dit project te zien. Het op maat maken van een matras duurt ongeveer één uur. Als laatste wordt jouw nieuwe matras in de caravan geplaatst en kun jij direct weer op stap.

Wat kost een caravan matras?

De kosten van een matras worden aan de hand van de breedte berekend. Wanneer jij een bepaald maatwerk, zoals rondingen en schuine zijden, hebt uitgekozen zullen hier geen aanvullende kosten voor worden gevraagd. Wel wordt er bij een eventuele tapse zijde of opklapfunctie een kleine toeslag gerekend. Het is mogelijk om van te voren al via een prijslijst in de kolommen de prijs van jouw matras te vinden. Dit is makkelijk te vinden door te kijken naar de gewilde uitvoering en de maten. Zoals eerder gezegd kan het matras na aankoop gelijk in jouw caravan geplaatst worden. Deze is gelijk klaar voor gebruik. Het is mogelijk dat je ver van Eindhoven, locatie Seminautic vandaan woont. Dan kun je op een locatie tien minuten verderop gebruik maken van een gratis overnachting. Zo maak je er een leuk uitstapje van. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button