Woonkamer

Snelle makeover voor je woonkamer met nieuw behang

Ben je uitgekeken op je interieur in de woonkamer? Dan kun je er goed aan doen om je woonkamer een makeover te geven. Veel mensen denken dat het geven van een makeover aan je woonkamer altijd veel geld kost. Dit hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. Met behang van Behangexpert geef je binnen no-time een makeover aan je woonkamer. Omdat je hiermee alle muren bedekt, krijgt je woonkamer een geheel andere look. Hierdoor wordt het weer erg leuk om in de ruimte aanwezig te zijn en hoef je niet bang te zijn dat het er saai uitziet. Ook als je er na een tijdje weer op uitgekeken raakt, kun je het eenvoudig weer vervangen. In dit blog bericht willen we je nog meer tips geven over het gebruik van behang in je woning!

Je eigen woontrend terug laten komen

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om een interieur in te richten volgens woontrends. Tegenwoordig zijn er voornamelijk organische vormen en kleuren populair voor een woning. Kies bijvoorbeeld voor het behang in de woonkamer een lichtgroene kleur, of ga voor een effect met bloemen. Je kunt je eigen woontrend bepalen door het te combineren met je interieur. Heb je in het huis een landelijke woonstijl die je hanteert? Dan kan het erg leuk zijn om deze houtkleuren ook terug te laten komen in het behang. Kies bijvoorbeeld voor een mooie beige kleur of laat een houtpatroon op het behang terugkomen!

Een kinderkamer versieren met mooi behang

Een nieuw behang zorgt voor een snelle en goedkope manier om een kamer te voorzien van een nieuwe look. Je kunt meerdere soorten behang kiezen om een kamer te behangen. Heb je een kinderkamer die je wilt gaan voorzien van behang? Dan is het erg leuk om verschillende opdrukken te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een leuk jungle thema en laat verschillende aapjes klimmen op het behang. Vervolgens kun je ook erg leuk vliegtuigen of een regenwoud weergeven op het behang. Afhankelijk van wat je wensen zijn en welke kleuren je wilt gebruiken, kun je het behang kiezen.

Denk verder dan alleen de woonkamer

Als je graag meer met behang wilt doen, hoef je niet alleen aan een hele muur te denken. In sommige gevallen kan bijvoorbeeld een enkele strook behang al veel goed doen voor het interieur. Zo kun je bijvoorbeeld een strook ophangen in de gang, waar je vervolgens een kapstok tegenaan vastmaakt. Daarnaast kun je ook creatieve oplossingen verzinnen. Maak van het behang een mooi schilderij, door er een mooie lijst omheen te doen. Al met al kun je dus je eigen creativiteit de loop laten gaan!

Gerelateerde artikelen

Back to top button