Overig

Moederdagtip: een aroma diffuser!

Story Highlights
  • Geef moeder iets leuks voor moederdag
  • Geurwolkje biedt de leukste cadeaus!
  • Denk eens aan een aroma diffuser

Het duurt niet lang meer of het is alweer moederdag 2021! De dag dat onze moeders in het zonnetje worden gezet en verwend met wat lekkers en vaak ook een cadeautje. Iets lekkers bestaat vaak uit wat zoetigheden of moeders favoriete ontbijtje. Een cadeautje daarentegen is een ander verhaal, want wat ga je dit jaar aan je moeder cadeau geven? Ken je Geurwolkje al? Nee? Lees dan gauw verder en maak kennis met Geurwolkje!

Geurwolkje

Geurwolkje is niet alleen mooi om in huis te hebben staan, maar is ook een luchtbevochtiger en een aroma diffuser in één. Het verspreid een heerlijke geur naar keuze en zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid goed blijft in huis. Het apparaat wordt gevuld met water en wat druppels van de 100% natuurlijke etherische olie en Geurwolkje is klaar voor gebruik. Niet alleen is het goed voor de luchtvochtigheid, maar je kan het ook gebruiken als aromatherapie. Sommige geuren hebben invloed op je gemoedstoestand.

KORTINGSCODE: WONEN15 (15% KORTING van 26 april tot 26 juni)

Aroma diffusers

Geurwolkje heeft diverse soorten aroma diffusers, voor ieder interieur iets wils. De collectie bestaat uit twee lijnen, de Japanse lijn en de Originele lijn. De hele Japanse lijn bestaat uit diverse soorten, vormen en maten diffusers in wit met hout. Zo vind je er een minimalistisch model Sakura met een inhoud van 250 ml, deze is geschikt voor een ruimte tot 35m2 en gaat tussen de 5 en 7 uur mee. Daarnaast is er ook het tafelmodel van de Japanse lijn het Fuij model met een inhoud van 1 liter. Deze is ook weer geschikt voor een ruimte tot 35m2 maar gaat maar liefst tot ongeveer 32 uur mee. De Originele lijn is een soort druppel vorm met aan de bovenkant wit en de onderkant diverse tinten hout of een kleur. De inhoud hiervan is 200 ml en is geschikt voor een ruimte tot 35m2 en gaat 8 uur mee. Het verschil met de Japanse lijn is dat de Originele lijn ook functioneert als nachtlampje, je kan de kleur instellen, maar je kan er ook voor kiezen om de optie uit te laten.

Geurwolkje als moederdag cadeau

Een aroma diffuser is het perfecte moederdag cadeau niet alleen ruikt het huis heerlijk, maar bevorderd het de luchtvochtigheid, helpt het tegen een droge mond en is een echte eyecatcher in de ruimte. Speciaal voor moederdag kan je tijdelijk gebruik maken van 15% korting op je bestelling. De korting is geldig van 26 april tot 26 juni met de code WONEN15.

Gerelateerde artikelen

Back to top button