Interieur

Industriële meubels: trend of niet

In de afgelopen jaren hebben we gezien dat de industriële stijl een echte trend was. Maar is dit nog steeds het geval? Alles waait toch een keer over zou je zeggen. Gelukkig hoeft dit niet met alles het geval te zijn. Wij vertellen jou in deze blog waarom wij vinden dat de industriële meubels nog steeds een trend zijn!

De diversiteit van de meubels

De eerste reden waarom wij vinden dat de industriële meubels nog relevant zijn is aangezien deze meubels zeer divers zijn. Je vindt deze stijl in allerlei soorten, waaronder industriële eetkamerstoelen, banken, fauteuils, tafels, kasten, accessoires en meer! Doordat je deze stijl meubels overal kunt toevoegen kun jij eindeloos combineren.  

Je hebt de meubels allemaal in diverse vormen, waardoor er altijd één geschikt is voor jou. Kies uit een vierkante salontafel, een ronde tafel of ga voor een ovalen eettafel. De keuzes zijn zeer uiteenlopend, waardoor je zeker weet dat er een meubel passend is in jouw interieur. 

De natuurlijke kleuren en materialen 

De industriële stijl kenmerkt zich door natuurlijke materialen en een robuuste uitstraling. Hierdoor is het in ieder interieur te implementeren. Heb je een moderne inrichting? De meubels uit deze stijl zijn met hun rechte lijnen en neutrale kleuren goed toe te voegen in de moderne stijl. Maar ook in de bohemian stijl, de Scandinavische, landelijk, Hotel Chique en ga zo maar door. 

De veelzijdigheid van een item

De items van de industriële stijl zijn zeer veelzijdig. Je kunt bijvoorbeeld een kast in de woonkamer neerzetten en die niet alleen als opbergruimte, maar ook voor accessoires gebruiken. Hierdoor kun jij je favoriete items displayen, zonder dat je hiervoor een extra meubel nodig hebt. Daarnaast kun je een salontafel kiezen om extra ruimte te creëren of juist als accessoire in de ruimte te plaatsen. 

Aangezien veel meubels als meerdere functies kunnen dienen zijn ze zeker de moeite waard. De producten van deze stijl zijn daar zeker geen uitzondering op. Daarbij kan een industrieel item zorgen voor een meer robuuste uitstraling in huis of juist voor een warme en sfeervolle uitstraling. 

Nog veel aanbod online en in woonwinkels

Een laatste hint die laat zien dat de industriële trend nog niet is verlopen is het aanbod in veel woonwinkels of online webshops. Zo weet je dat alle grote warenhuizen nog steeds de populariteit inzien van deze stijl. En tot slot willen wij jou meegeven, ook al is een stijl niet in de trend, als jij het mooi vindt kun je dit gewoon in jouw huis plaatsen. Jij moet je in jouw huis thuis voelen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button