Verhuizen

Huur je een makelaar in of verkoop jij zelf je huis? Of ga je voor een mooie tussenweg?

Als je op het punt staat je huis in de verkoop te zetten, sta je natuurlijk voor een keuze: Ga je zelf je huis verkopen of huur je een makelaar in om je hierbij te helpen? Kies je voor zelf huis verkopen, dan gaat het je veel tijd kosten en zitten er ook risico’s aan. Je hebt immers niet alle kennis die een makelaar heeft. Kies je ervoor om een makelaar in te huren, dan ben je een hoop geld kwijt. Allebei niet per se positief dus. We hebben goed nieuws voor je: er is ook een mooie tussenweg!

De Gratis Makelaar

De Gratis Makelaar biedt een mooie tussenweg aan iedereen die bezig is met het verkopen van hun huis. Je krijgt de ondersteuning en kennis die je van iedere makelaar mag verwachten, zonder de hoge kosten die er normaal gesproken aan vast zitten. Dat lees je goed, De Gratis Makelaar is voor de verkoper van het huis geheel kosteloos. De makelaarskosten worden namelijk betaald door de koper van het huis. Erg voordelig voor de verkoper dus! De Gratis Makelaar heeft een alternatief verdienmodel. Onderdeel daarvan is dat de uiteindelijke koper een fee betaalt. Hier staat voor hem wel een eerlijk en transparant biedproces tegenover en dat wordt zeer gewaardeerd.

Transparant je huis verkopen

De Gratis Makelaar vindt dat iedereen een eerlijke kans verdient op het kopen van een huis en werkt hier aan mee door middel van een transparant verkoopsysteem. Verkoop jij jouw huis via deze makelaar, dan komt het op hun website te staan en kan er via de website op geboden worden. Ieder bod wordt zichtbaar voor iedereen, zowel voor potentiële kopers als de verkoper. Zo weet iedereen waar ze aan toe zijn. Potentiële kopers mogen zo vaak bieden als ze willen, mochten ze overboden worden. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans en krijgt de verkoper gegarandeerd de beste prijs voor zijn of haar huis. Op de website van De Gratis Makelaar kun je zien hoe lang de ‘veiling’ van een huis nog duurt en hoeveel tijd je dus nog hebt om te bieden.

Een professionele makelaar, zonder de kosten

De Gratis Makelaar biedt verkopers een ideale tussenweg met hun professionele ondersteuning, zonder de torenhoge kosten.  De makelaar verzorgt het gehele proces voor je, van het maken van foto’s en plaatsen van de advertentie tot het inplannen van bezichtigingen en het opstellen van het koopcontract. Alle dingen die je zelf aan zou moeten pakken als je ervoor kiest om zelf je huis te verkopen. Het scheelt je dus een hoop tijd en daar staat eigenlijk niets tegenover, aangezien de kosten voor de werkzaamheden van de makelaar naar de koper van het huis gaan. In deze tijd is het niet meer zo makkelijk om zelf je huis te verkopen, aangezien de huizenmarkt minder krap wordt en de prijzen aan het dalen zijn. Dus waarom zou je het jezelf zo moeilijk maken?

Gerelateerde artikelen

Back to top button