AccessoiresOnderhoud & schoonmaken

Hizero vloerreiniger helpt u uw vloeren schoon te houden

Kost het u ook zoveel moeite om de energie en tijd te vinden om de vloeren in huis grondig te reinigen? Met de Hizero vloerreiniger speelt dit probleem voortaan niet meer. Het apparaat beschikt over het unieke UltimateClean, een technologie gebaseerd op de bionische wetenschap. Het uit zich onder meer in de polymeerrol met hoge dichtheid waarvan de Hizero vloerreiniger voorzien is. Dit onderdeel maakt dat het apparaat geen zuigkracht nodig heeft om het vuil van uw vloer op te kunnen nemen. Het is een belangrijk verschil tussen deze vloerreiniger en bijvoorbeeld een stofzuiger. Gemiddeld produceert een stofzuiger een geluidsniveau van 70 tot 75 dB, daar waar de geluidsproductie van de Hizero vloerreiniger blijft steken op 60 dB. Wel zo prettig! De vloerreiniger is online te bestellen, waarna u deze mits op voorraad vaak al binnen enkele werkdagen in huis heeft. 

Toepassingen van de moderne Hizero vloerreiniger 

Met een Hizero vloerreiniger kunt u verschillende taken uitvoeren om de vloer schoon en fris te houden. Gebruik het apparaat om de vloer te vegen en daarmee het vaste vuil op te nemen. Vervolgens zet u de Hizero vloerreiniger in om de vloer te dweilen en te drogen. Met het drogen van de vloer wordt hier het opnemen van overtollig vocht bedoeld. Beide vormen van vuil, vast en vloeibaar, worden in losse compartimenten opgeslagen. Dit maakt het veel prettiger om het vuil na het gebruik van de vloerreiniger af te voeren; er ontstaat geen stinkende mix. De opvangbakjes voor het vuil zijn eenvoudig uit het apparaat te nemen. De vloerreiniger is voorzien van een ingebouwde zelfreiniging. Een belangrijk voordeel van deze toevoeging is het feit, dat de eerste meters net zo schoon zullen zijn als de laatste meters. Daarbij wordt de kans op krassen in de toplaag van uw vloer sterk verkleind met deze ingebouwde zelfreiniging. 

Hizero vloerreiniger is geheel draadloos 

Waar zeker oudere modellen stofzuigers bekabeld zijn, werkt de Hizero vloerreiniger geheel draadloos. Met een accuduur van circa zestig minuten kunt u met dit apparaat de vloer in een gemiddelde woning in één keer schoonmaken. Het tussentijds opladen van de accu zal in de meeste gevallen niet noodzakelijk zijn. Heeft u een groter vloeroppervlak te reinigen? De accu van de vloerreiniger heeft circa vier uur nodig om volledig opgeladen te worden. Een handig indicatielampje toont u wanneer de Hizero vloerreiniger weer gebruikt kan worden. 

Gebruik de Hizero vloerreiniger op harde vloeren 

De Hizero vloerreiniger is ontwikkeld voor het reinigen van harde vloeren in woningen. Denk bijvoorbeeld aan een houten vloer, een tegelvloer of een vloer van laminaat. Ook parket, vinyl, beton en bijvoorbeeld kurk kunnen worden schoongemaakt met dit apparaat, zonder dat u bang hoeft te zijn de vloer te beschadigen. Zoals reeds genoemd neemt de Hizero vloerreiniger overtollig vocht op van de vloer bij het drogen hiervan. Een vloer zal als gevolg hiervan niet bol komen te staan, evenals dat vochtplekken voorkomen worden. Het reinigen van een zachte vloer is met de Hizero vloerreiniger niet mogelijk. De polymeerrol past zich automatisch aan naar het te reinigen oppervlak in huis. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button