AccessoiresInterieur

Must haves voor het inrichten van je huis!

Het is zover! Je gaat je huis opnieuw inrichten, dit is altijd erg leuk. Maar waar begin je en wat heb je nodig?

Leuke apps

Eén ding is zeker, je bent niet de enige die zijn huis wel eens opnieuw inricht. Laat je daarom inspireren door de leukste apps op woongebied. De bekendste app hiervoor is Pinterest, hier kun je heel gemakkelijk een moodboard maken van de zaken die jij leukt vindt voor de nieuwe inrichting. Maar dit moet je natuurlijk doen op een goede telefoon met een groot scherm. Investeer daarom een goede refurbished telefoon met een sim only abonnement of ga voor de samsung galaxy s20 fe. Die laatste heeft een scherm van maar liefst 6.5 inch groot, dus hiermee hoef je niet per se achter je computer zo’n moodboard in elkaar te zetten. Het scherm is groot genoeg!

Woonbladen

Online kun je je natuurlijk helemaal uitleven, maar vlak ook de offline woonbladen niet uit. Hier zijn er anno 2022 nog echt veel van. Zeker als je de meest recente koopt, weet je precies wat op dát moment helemaal hip is. Scheur uit wat je mooi vindt, en maak ook hier een moodboard van en hang deze op in een centrale plek in het huis. Zo heb je straks in combinatie met bovenstaande een offline én een online moodboard, zou dit qua stijl overeenkomen? Daarnaast staan in woonbladen vaak tips die je al googelend misschien niet zo snel voorbij ziet komen, omdat er dan al snel wordt geprobeerd je een product te verkopen. Dus voor een open blik is het advies om er hier een paar van aan te schaffen, ook leuk als cadeautip!

Professioneel advies

Mocht je twijfelen of sommige meubels of sommige kleuren wel bij elkaar passen? Of heb je een andere woonvraag? Twijfel dan niet om professioneel advies in te winnen. Een interieurstylist heeft hiervoor geleerd, en heeft ongetwijfeld een portfolio wat je hij of zij jou graag laten zien. Toch belangrijk dat het interieur wel goed op elkaar is afgestemd, je zit er waarschijnlijk straks vele jaren in. Goed om te weten: wanneer je een interieurstyliste voor je aan het werk zet, hoef je natuurlijk niet meteen je héle interieur uit handen te geven. En de kosten? Die vallen vaak wel mee, en jij kunt natuurlijk altijd aangeven bij degene wat je budget is. 

Leuk dat je een nieuw interieur wilt! Maar zorg ervoor dat eerst de basis op orde is voordat je zaken gaat aanschaffen. Het kopen van de nieuwe spullen voor je interieur is waarschijnlijk wel het meest leuk, maar hier moet je toch eerst even mee wachten om niet later spijt te krijgen. Met bovenstaande tips heb jij de basis gelegd en ziet jouw huis de komende jaren eruit als een paleisje!

Gerelateerde artikelen

Back to top button