KlussenVerlichting

Heb jij goede bouwlampen nodig? Kies voor LED bouwlampen!

Als je goede bouwlampen nodig hebt, bijvoorbeeld voor je bedrijf of voor een eigen bouwproject, heb je natuurlijk lampen nodig die genoeg licht geven, maar die ook niet teveel energie verbruiken. Dat kun je er met de huidige energieprijzen immers niet bij hebben. In dat geval kun je het beste gaan voor LED bouwlampen, deze bieden namelijk een hoop voordelen. Welke voordelen dat zijn? Dat vertellen we je in dit artikel!

Waar koop je goede bouwlampen?

Heb je goede, professionele bouwlampen nodig, dan kun je die het beste bij een specialist kopen. Je wil immers lampen hebben van goede kwaliteit, die ook gemaakt zijn voor het doeleinde waarvoor jij ze wil gebruiken. Dat betekent dat je beter niet zomaar bij een bouwmarkt een paar lampen kunt kopen. De prijs zal dan wel lager zijn, maar dat zie je altijd terug in de kwaliteit en de levensduur. Ga je naar een specialist, dan ben je niet alleen verzekerd van lampen van hoge kwaliteit, maar kun je indien nodig ook advies vragen. Ga je dus bouwlampen kopen, dan kun je het beste naar een lampenwinkel gaan of een webshop die gespecialiseerd is in bouwverlichting of LED verlichting, zoals ledlampshopxl

De voordelen van LED bouwlampen

LED bouwlampen hebben een hoop voordelen, zowel voor professioneel als eigen gebruik. Het belangrijkste voordeel van de LED lampen ten opzichte van de traditionele halogeen lampen die voor de bouw worden gebruikt, is dat ze weinig energie verbruiken en lang meegaan. Een LED bouwlamp gaat maar liefst 50.000 branduren mee en verbruikt 90% minder energie dan traditionele lichtbronnen. Dit betekent dat je honderden euro’s per jaar kunt besparen als je traditionele bouwlampen vervangt door LED bouwlampen. Daarnaast is de C02 uitstoot van de lampen aanzienlijk lager dan bij halogeen en is het een veilige manier van verlichten, aangezien de lampen altijd koel blijven. Ten slotte heb je geen onderhoudskosten aan LED lampen en zijn ze bestendig tegen trillen en schokken. 

Waar kun je LED bouwlampen inzetten?

LED bouwlampen zijn geschikt voor veel verschillende plekken, aangezien ze een groot oppervlak kunnen verlichten. Ze zijn ideaal om in te zetten in grotere ruimtes of op buitenterreinen. Je zou LED bouwlampen zelfs kunnen inzetten om een podium te verlichten, aangezien de lampen ook in RGB uitvoering verkrijgbaar zijn. Er bestaan verschillende soorten bouwlampen, bijvoorbeeld voor in huis of voor buiten, waardoor je voor iedere klus of toepassing wel een geschikte LED lamp kunt vinden. Ga je LED lampen kiezen voor jouw klus of jouw bedrijf, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Denk na over de kleur die het licht moet hebben, hoe fel het moet zijn en waar je de lamp precies voor gaat gebruiken. Mocht je erg twijfelen welke lampen je nodig hebt, dan kun je een specialist om advies vragen! 

Gerelateerde artikelen

Back to top button