Verlichting

Geef je huis een strakke uitstraling met ledlampen

Door een paar ledlampen toe te voegen, kun je een strakke en minimalistische uitstraling aan je interieur geven. Ledverlichting past in elke interieurstijl en kunnen zowel functioneel als sfeervol zijn. 

Waarom LED?

De afgelopen jaren werden al veel lampen vervangen door ledverlichting. Die keuze wordt gemaakt omdat ledverlichting een aanzienlijk langere levensduur heeft ten opzichte van andere lampen. Ze verbruiken ook veel minder energie en zijn daarom een stuk beter voor het milieu en je portemonnee. Er worden ook minder schadelijke materialen gebruikt bij het maken van ledlampen.

Inbouwspots

Spotjes kun je in elke ruimte plaatsen. Ze kunnen erg handig zijn onder de hoge kastjes in de keuken of in het plafond boven de televisie. Er zijn ook spots voor de badkamer, het verschil is dat deze een certificering voor waterdichtheid hebben voor vochtige ruimtes. Optimale plekken in de badkamer zijn het plafond boven de spiegel en het plafond in de douche. De meeste inbouwspots zijn kantelbaar, zodat ze precies schijnen waar jij licht kunt gebruiken.

Ledstrips

De rand onder je bed of de keukenkastjes zijn plekken waar een LED strip een luxe uitstraling aan het interieur geven. Ook in en achter kasten kun je ledstrips plaatsen. Heb je een verhoging in je huis? Voeg hier dan ook zeker een LED stip onder de rand toe, zo voorkom je ook nog dat iemand deze over het hoofd ziet en voeg je stijl toe aan de ruimte.

Dimbare lampen

In de woon- en slaapkamer is het handig om dimbare lampen te kiezen, zo kun je in de avond de lampen dimmen als je bijvoorbeeld televisie aan hebt kijken bent. Je kunt sfeer toevoegen aan een ruimte door ledlampen te kiezen die ook een warme kleur geven. Een witte lamp zorgt meer voor functionele verlichting. 

Beweegsensor

Met ledstrips onder de traptreden kun je zorgeloos de trap op en af als het donker is. Combineer dit met een beweegsensor zodat je niet hoeft te zoeken naar de verlichting als je nog slaperig bent. Je kunt dit ook buiten doen bij de voordeur, zodat je bezoek makkelijk de weg kan vinden.

Ledverlichting kopen

Op www.ledlampenkopen.nu kun je terecht voor al je Led verlichtingswensen. Ook als je speciale wensen hebt, kun je deze hier voorleggen en samen een passende oplossing vinden. Ledverlichting heeft 2 jaar garantie en voldoen ook altijd aan de veiligheidseisen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button