OverigTuin

Een nieuwe overkapping voor jouw boot of cabrio!

Story Highlights
  • Bij voorkeur zeil van 1 millimeter dikte
  • Op maat gemaakt
  • Waterdicht en slijtvast

Heb je een mooie cabrio of boot en zoek je naar een nieuwe overkapping? Denk dan eens aan PVC raamzeil. Dit materiaal is weersbestendig en vooral vormvast. Let wel op de juiste dikte van het raamzeil. Vaak volstaat een fraai transparant raamzeil van een millimeter dikte. Dan koop je een zeil met een lange levensduur.

Vaak vraagt het gebruik van raamzeil om maatwerk

Nou is het als je een nieuwe overkapping zoekt voor boot of cabrio vaak zo dat het om maatwerk vraagt. Om millimeters. Kies je voor raamzeil, dan kun je dat precies op maat laten maken. Ook dat is dus geen probleem als je kiest voor dit transparante zeil. Het transparant plastic zeil is daadwerkelijk tot op de millimeter te verwerken, waardoor het zeil perfect zal passen op je boot en cabrio. Als we spreken over raamzeil voor de cabrio, dan doelen we uiteraard zeil dat je gebruikt voor de cabriokappen.

Scheur in de overkapping van je boot of cabrio

En dan heb je zomaar een scheur in jet overkapping van je boot of cabrio. Dat is balen natuurlijk. Weet echter dan dat PVC raamzeil de oplossing is. Je kunt kiezen voor zeil met sterk zonwerende eigenschappen, of voor een oplossing die je meer privacy biedt. Zo kijk jij wel gemakkelijk door het raam, maar kijkt een ander niet zomaar bij jou naar binnen Hoewel niet meteen van toepassing voor je boot of cabrio, je hebt het zeil met patronen, in verschillende kleuren, met uiteenlopende thema’s en van verschillende merken. Het zeil kan vaak zo van de rol gehaald worden en je hebt zeil met een speciale vorm. En er kan dus maatwerk geleverd worden, tot op de millimeter nauwkeurig.

De voordelen van het gebruik van PVC raamzeil zijn talrijk

Het PVC raamzeil heeft een aantal nadrukkelijke voordelen als je het gebruikt. Zo is het zeil dat ook te gebruiken is als afdekzeil, waterdicht. Er voorts sprake van glasheldere transparantie. Het zeil is zeer sterk en kleurvast. Het raamzeil dat je koopt gaat lang mee en is slijtvast. Vaak is bovendien sprake van UV-gestabiliseerd zeil. Ook dat is wel zo prettig. Bij het raamzeil hoort elastisch koord op maat.

De redding is altijd nabij

Geen paniek dus als er onverhoopt een scheur in het zeil op je boot of cabrio komt. De redding is dan nabij, een redding die luistert naar de naam PVC raamzeil.

Gerelateerde artikelen

Back to top button