AccessoiresOnderhoud & schoonmaken

Duurzame IPSO industriële wasdroger gebruiken

Maakt u al gebruik van een duurzame IPSO industriële wasdroger? Producten van IPSO staan bekend om hun betrouwbaarheid en energiezuinige werking. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Binnen verschillende branches en sectoren kiezen organisaties voor een IPSO industriële wasdroger of wasmachine. Niet voor niets, het biedt hen verschillende voordelen. Nederland kent verschillende aanbieders van deze IPSO industriële wasdrogers. LDL Laundry is er een voorbeeld van. Bij deze partij heeft u de mogelijkheid een industriële wasdroger te huren, te kopen of te leasen. Heeft u het gebruik van deze apparaten al eens overwogen? U leest er in dit artikel meer over. 

Redenen om voor een IPSO industriële wasdroger te kiezen 

De keuze voor een IPSO industriële droger levert u niet uitsluitend het voordeel op, dat u bespaart op de kosten door een energiezuinige werking van de machine. De IPSO industriële wasdroger biedt daarnaast een lagere total cost of ownership dan een vergelijkbaar particulier model. Overigens is die vergelijking lastig, daar een industriële wasdroger van IPSO een grotere trommel en een breder scala aan programma’s aanbiedt. Zo heeft u niet alleen voldoende ruimte om alle natte, schone was in een keer te kunnen drogen. Ook kunt u het programma naadloos laten aansluiten op het te drogen wasgoed. Een derde reden om voor deze apparaten te kiezen, is de snelheid waarmee uw wasgoed gedroogd wordt. Dit is in verschillende sectoren cruciaal, daar het wasgoed al snel weer benodigd is. 

Duurzame IPSO industriële wasdroger gebruiken

Sectoren waarbinnen met de IPSO industriële wasdroger gebruikt 

Het geldt onder meer voor de horecabranche, waar de kleding van een kok of ober dagelijks fris en schoon moet zijn. Aan het eind van de avond stopt u de vuile bedrijfskleding en bijvoorbeeld de theedoeken in de wasmachine en IPSO industriële wasdroger, om dit een volgende dag weer te kunnen gebruiken. In het geval van een hotel of camping, wilt u het vuile beddengoed in de ochtend uit de kamers en verblijven kunnen halen. Een paar uur later moet het wasgoed schoon en droog op de bedden liggen voor de volgende gasten. Een derde voorbeeld van een type organisatie wat gebruik maakt van een industriële droger is een zorginstelling. Ook zorginstellingen hebben relatief veel vuil wasgoed, wat snel gewassen moet kunnen worden. 

Koop of huur een industriële wasdroger van IPSO 

Eerder las u al, dat onder meer LDL Laundry u de mogelijkheid biedt een IPSO industriële wasdroger te huren. Het biedt verschillende voordelen ten opzichte van het kopen van zo’n machine. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat u vooraf geen grote investering hoeft te doen; u betaalt maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de wasdroger. Een andere reden om voor het huren van industriële apparatuur te kiezen, is het feit dat u zelf geen omkijken heeft naar het onderhoud aan de apparaten. Er staat een team vakkundige monteurs klaar om het onderhoud voor u uit te voeren. Ook helpen zij u defecten en storingen snel op te lossen, zodat u nooit lang zonder industriële wasdroger of wasmachine zit. 

Advies over de aanschaf van een industriële wasdroger 

Laat u bij de aanschaf of het huren van een IPSO industriële wasdroger adviseren door de verkoper of verhurende partij. Welke mogelijkheden heeft u? Wat is voor uw organisatie een geschikt model?

Gerelateerde artikelen

Back to top button