Accessoires

De leukste accessoires voor jouw jacuzzi!

Story Highlights
  • Volop accessoires voor de jacuzzi
  • Kies voor een jacuzzi met bar
  • Heel veel praktische accessoires

Niets is zo ontspannend als lekker relaxen tussen de bubbels in jouw eigen jacuzzi. Je maakt jouw ontspanningsmomentje nu nog leuker met accessoires die speciaal zijn ontworpen voor de jacuzzi. Van waterproof massage-attributen tot een handige bar: je kunt het zo gek niet bedenken of het is voor jouw jacuzzi beschikbaar. Breid jouw assortiment uit en maak van jouw jacuzzi-momentje een ware wellness-ervaring, bijvoorbeeld met de accessoires van de Bubbelkoning.

Leuke accessoires voor de jacuzzi

Zou het niet heerlijk zijn om vanuit de jacuzzi jouw favoriete programma’s te kunnen kijken? Dan is de waterdichte 17 inch televisie echt iets voor jou! Voor de beste muziek tussen de bubbels kies je voor de waterproof speakerbal. Het speciale design met LED verlichting maakt het niet alleen een handige accessoire, maar ook nog een leuke gadget om te zien. Ben je op zoek naar de ultieme ontspanning? Dan moet je zeker eens kijken naar waterproof massage-attributen die je probleemloos in alle jacuzzi’s kunt gebruiken.

Een jacuzzi met bar

Met een drankje in je hand genieten van de bubbels, dat is toch een heerlijk vooruitzicht. Maar waar zet je het glas neer als je klaar bent? Een opblaasbare bar zorgt er niet alleen voor dat jij je glas kwijt kunt, maar dat je ook nog eens bij kunt schenken zodat je nog langer in de jacuzzi kunt blijven zitten. Kies je voor de kunststof bar die je aan de jacuzzi bevestigt, dan kun je ook nog profiteren van extra opbergruimte. Zo heb je niet alleen hapjes en drankjes, maar ook dingen die niet waterproof zijn altijd bij de hand, zoals bijvoorbeeld je smartphone. Voor een relaxte zit zijn er ook (opblaasbare) kussens beschikbaar. Voorlopig hoef jij de jacuzzi niet meer uit!

Praktische accessoires

Accessoires voor jouw jacuzzi maken het niet alleen leuker, maar in veel gevallen ook gemakkelijker. Zo zijn er trapjes en armsteunen die het eenvoudiger maken om in en uit de jacuzzi te stappen. Een speciaal rekje dat je aan de jacuzzi bevestigt, zorgt ervoor dat jouw handdoek altijd in de buurt is. Ook voor de schoonmaak zijn er diverse accessoires die ervoor zorgen dat je de jacuzzi op een eenvoudige manier kunt onderhouden. Wat denk je bijvoorbeeld van de gemakkelijke bodemzuiger, de wandreiniger of een filterreinigingssysteem? Een watertester met app maakt het schoonhouden van jouw jacuzzi echter pas echt kinderspel. Je hebt er geen omkijken meer naar en houdt dus meer tijd over om te genieten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button