InterieurWoontrends

Bijzondere woondecoratie voor in huis

Met woondecoratie voeg je persoonlijkheid en sfeer toe aan je interieur. Maar, wat is nu leuke én originele woondecoratie? Je wilt immers niet dat jouw interieur een dertien-in-een-dozijn gevalletje wordt. In dit artikel kun je uitgebreid inspiratie opdoen op het gebied van de meest bijzondere woondecoraties voor in huis.

1.Opvallende spiegel

Een spiegel past in iedere woonstijl. Of je nu van landelijk houdt met allerlei tierlantijnen of van strak en Scandinavisch, er is voor ieder wat wils te vinden. Spiegels zijn buitengewoon stijlvol én tijdloos. En zorgen ook nog eens voor extra licht in huis.

2.Verkeersbord als wanddecoratie

Bij wanddecoratie denk je al snel aan een schilderij, foto of spiegel. Wil je iets originelers? Denk dan eens aan een verkeersbord voor aan de muur. Verkeersborden zijn er in allerlei soorten en maten. Kies er een uit met een boodschap die bij je past en je hebt een echte eyecatcher in huis.

3.Wandplanken- of kasten

Met een plank of kast aan de muur oogt de ruimte groter. Het versterkt namelijk de lengtelijnen van de ruimte. Je kunt ze in allerlei vormen en maten vinden. En het leuke is dat de decoratie die je erin plaatst je nooit in de weg zal staan. Let op afwisseling in materialen en vormen, om het er dynamisch uit te laten zien.

4.Unieke poef

Met een leuke poef of zit kruk voeg je speelsheid aan de ruimte toe. Qua decoratie kun je er alle kanten mee op; je kunt kiezen voor een decoratief model dat echt opvalt, maar je kunt er ook een dienblad met decoratie opzetten.

5.Grote planten

Grote planten zijn een ware trend. n dat begrijpen wij heel goed, want grote planten zijn ontzettend mooi en ook nog eens gezond voor je. Ze zorgen namelijk voor een goede luchtvochtigheid in huis en voorzien ons van zuurstof. 

6.Persoonlijke galeriewand

Ook erg hip: een wand met allerlei mooie posters, foto’s en schilderijen. Door te kiezen voor een bepaald kleurpatroon zorg je ervoor dat het ondanks de vele afbeeldingen een geheel blijft.

Ben jij op zoek naar de nieuwste trends op gebied van interieur, zoals sfeervol toilet ideeen? Neem dan eens een kijkje op Woningcourant!

Gerelateerde artikelen

Back to top button