Accessoires

Badkamer accessoires waarvan je niet wist dat je ze nodig had

In je badkamer zijn de accessoires de finishing touch. Het kan je badkamer maken of ervoor zorgen dat het er niet goed uitziet. Simpele dingen waarbij je niet snel stil staat zoals een zeepdispenser of een bekerhouder kunnen ervoor zorgen dat je badkamer een andere uitstraling heeft. Het lastige is dat er eindeloos veel opties zijn, hoe kies je nou voor de goede accessoires? Hieronder lees je een aantal tips.

Gouden accessoires

Tegenwoordig zie je dat steeds meer mensen gaan voor een badkamer met een luxe uitstraling. En wat gebruik je dan in je badkamer? Inderdaad, goud. Het mooie van een aantal gouden accessoires in je badkamer is dat je het goed minimalistisch kan houden. Het is hierbij uiteraard niet de bedoeling dat je de hele badkamer vol gooit met goud, behalve als je dit mooi vindt natuurlijk. Als je hier en daar kleine gouden accessoires toepast dan straalt je badkamer veel klasse uit.

Houten accessoires

Een lege muur opvullen in je badkamer kan gemakkelijk met een leuk houten trappetje. Deze trappetjes zijn een natuurproduct en worden dus van hout gemaakt, massief hout. Hierdoor kan je wel minimaal kleurverschil zien in het hout. Als je een bad in je badkamer hebt en die regelmatig gebruikt om bijvoorbeeld een film in te kijken is een houten badplank heel handig. Je legt hier je laptop of tablet op en je kan rustig een leuke film of serie bekijken.

Zwarte accessoires

Zwart is op dit moment een trend en dat zal het de komende periode zeker nog blijven. In bijna iedere moderne badkamer van Sani4all zie je zwarte elementen en accessoires voorbij komen. Het aanbod van zwarte accessoires is daarom erg breed. 

Er bestaan oneindig veel accessoires, zwarte douche accessoires, handdoekhouders, zeep accessoires, wastafel accessoires. Met deze kleine producten zorg je ervoor dat je je badkamer helemaal afmaakt. Bij ons kan je ook terecht voor je accessoires, de adviseurs helpen graag mee met uitzoeken wat het beste bij jouw droombadkamer past.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je op zoek naar badkamer inspiratie? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamer winkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!

Gerelateerde artikelen

Back to top button