Accessoires

AED kopen voor in je huis

Defibrion is een bedrijf die Heartsine AED apparaten importeert. Ze beschikken ook over een uitgebreide assortiment aan veiligheidsmiddelen. Ze hebben als visie en missie om door middel van hun product te zorgen voor veilige en snelle service in leef- en werkomgevingen. Deze team bestaat ongeveer uit 40 mensen. Het aanbod van Defibrion bestaat uit AED apparaten, AED pakketten en AED trainers. Bij een AED aanschaffen kun je kiezen voor een losse vorm of pakketvorm. Bij de pakketvorm krijg je een opbergruimte voor je AED. Elk van de AED apparaten hebben zo hun bijbehorende trainer. Als je geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een AED is het in de hand nemen van een trainer meer dan ideaal.

Een levensreddende actie

Er zijn vele gevallen geweest waarbij men bij een slachtoffer met een hartstilstand niets heeft kunnen verrichten vanwege onwetendheid. Maar ook door het ontbreken van een AED in de buurt. Zo het is enorm voordelig als je het AED buurtpakket aanvraagt. Zo kun je de overlevingskans van een eventuele slachtoffer verhogen. Start een buurt AED-actie waar de kosten samen worden gedeeld. ER is een heel hoge korting aan verbonden en ook nog krijg je handige tips en inzamelideeën. AED kopen voor thuis is een geweldig initiatief waarvan jouw omgeving dan gebruik kan maken.

Plaatsen van een AED in jouw buurt

Een AED kopen voor thuis in dit geval ter beschikking voor de buurt, kunt u samen met jouw buren een inzamelingsactie organiseren. Het bedrijf zorgt ervoor dat je voorzien wordt van flyers, intekenlijsten en instructies om snel op het beoogde bedrag te komen. Met dit alles kun je naar jouw buren gaan om het geld voor de AED op te halen. Een andere manier om het beoogde doel te behalen is sponsoring zoeken bij lokale bedrijven. Als dank worden de logo’s van deze bedrijven op een bord gezet en naast de AED bevestigd.

Het AED buurtpakket bestaat uit:

– Een HeartSine Samaritan 350P of 360P AED met een draagtas
– Een verwarmde ARKY AED-buitenkast met alarm
– Een reanimatie set met handige toebehoren
– Na 4 jaar heb je recht op een gratis vervanging van batterij en elektroden.

Komt erbij kijken dat er voor het buurtpakket er een extra service inbegrepen is aangaande de prijs. Je hebt de keuze tussen twee opties. Namelijk

Pakket 1: Er wordt je een complete reanimatie training verschaft gedurende een uur door een professionele instructeur. Hieraan is er een certificaat verbonden.
Pakket 2: De AED-buitenkast wordt geïnstalleerd op de gewenste locatie. Deze wordt daarna aangesloten op het stroomnetwerk. Daarnaast krijg je ook nog uitleg van 15 minuten over het gebruik van het product.

Het aanschaffen van een AED

Ben je van plan een AED te kopen voor jouw organisatie kan Defibrion je voorzien van een ruimassortiment aan AED’s. Elke AED heeft zo zijn eigen kenmerken en eigen specificaties. Als we bijvoorbeeld kijken naar een luidruchtige en nattige omgeving dan is er een AED nodig met andere kenmerken en specificaties. In ieder geval anders dan in een kantoorpand. Beschik je over een AED die ouder is dan 8 jaar dan wordt het tijd die te vervangen. Aangezien er zich storingen in het apparaat kunnen bevinden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button