Overig

50 jaar en een pop huren: de verschillende mogelijkheden

Wanneer iemand in jouw omgeving 50 jaar wordt, is het natuurlijk mooi om een Abraham in de tuin neer te zetten. Op dat moment zijn er verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Hieronder beschrijven we deze mogelijkheden en vertellen we je ten eerste waarom je een pop moet huren. 

Waarom een 50 jaar pop huren? 

50 jaar is een ontzettend mooie leeftijd en de perfecte gelegenheid om iemand te verrassen met een opblaaspop. Vroeger werden de mensen een stuk minder oud als nu en haalde veel mensen de leeftijd van 50 jaar helaas niet. Er werd echt opgekeken naar oudere mensen in de tijd. Uiteindelijk als je de 50 jaar gehaald had, kwam je dan ook bij een kleine groep wijze terecht. En dat was dus als je abraham gezien had. Een echte mijlpaal dus en iets heel moois om te vieren. Een 50 jaar pop huren biedt verschillende mogelijkheden. 

Een Abraham pop met rollator 

Ten eerste een Abraham pop met rollator. Een Abraham pop met rollator is een welkome verschijning op ieder verjaardagsfeest. Met 4 meter hoogte is het een gast waar je niet snel overheen kijkt! Het is net zoals de jarige een vrolijk gestemde kerel met een brede grijns en sympathiek voorkomen. Is dit grijze figuur een spiegelbeeld van de vijftigjarige vriend, familielid of collega, of is het een toekomstbeeld van wat nog gaat komen? Hilariteit gegarandeerd met deze Abraham pop met rollator op jouw feest!

De Abraham pop op het bierglas 

Houdt de jarige wel van een biertje? Kan hij maar geen genoegen krijgen van die gezellige avonden waarin jullie lekker doorzakken? Het liefste natuurlijk met een heerlijk verkoelend biertje in de hand! Kortom: echt een gezelligheidsdier? Dan past deze opblaasbare Abraham pop op bierglas helemaal bij deze persoon. 

Een ‘Ouwe lul’ als opblaaspop

Ten slotte de opblaaspop genaamd ‘Ouwe lul’. Wil jij de jarige eens even goed te grazen nemen en aan de hele buurt laten zien wat voor ouwe lul hij is geworden? Dan is deze opblaaspop perfect. Met deze opblaaspop in de tuin wordt het een verjaardag die de jarige niet snel zal vergeten.. 

Voor welke Abraham opblaaspop ga jij? 

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren over de opblaaspop. We hopen je met dit artikel genoeg geïnformeerd te hebben om ook een 50 jaar pop te huren. Ook jouw vader, vriend, neef of broer wordt maar één keer in zijn leven 50. Vier dit goed! Wil je nou nog meer weten over de soorten opblaaspoppen? Neem dan eens een kijkje op Blaasop.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button