InterieurVerlichtingWoonkamer

5 tips om je kamer gezellig te maken

Story Highlights
  • Life Living en Label 51 kunnen je helpen het gezelliger te maken
  • Kies voor een vloerkleed
  • Sfeerverlichting is erg belangrijk

Iedereen wil dat het thuis gezellig is. Je huis moet als je thuis voelen. Daarom maak je het ook gezellig in je woonkamer. Dat laatste is overigens gemakkelijker gezegd dan gedaan.  Want hoe maak je het dan gezelliger thuis? We geven je hier een aantal handige tips.

Haal de natuur in huis

Het wordt ion elke woonkamer gezellkiger als je de natuur in huis haalt. Dat kan al heel simpel door verse bloemen op tafel te zetten. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Koop een mooie, passende vaas en breng een bezoek aan de bloemist. Je kunt ook kiezen voor de wat grotere planten.  Met grotere planten creer je een botanische look en dat geeft veel sfeer in je woonkamer. Een grotere plant vult meteen ook die loze hoek.

Kies voor sfeerverlichting

Verlichting bepaalt ook voor een groot deel de sfeer in je huis en in je woonkamer.  Kies voor decoratieve lampen voor in de zithoek en kies voor subtiel, warm licht. Kies bij voorkeur verlichting waarvan je zelf de kleur kunt bepalen. Dan bepaal je de verlichting zelf en dus ook meteen de sfeer. Andere tip in dit kader is om eens naar Label 51 te kijken. Dit Nederlandse merk heeft een geheel eigen kijk op de huidige woonwens. De collectie van deze Nederlandse aanbieder sluit perfect aan op de trends in de markt.

Kussen en vloerkleed

Met kussens wordt elke ruimte meteen een stuk gezelliger. Leg maar eens kussens op een strakke lederen bank en meteen verandert de sfeer.  Kies bijvoorbeeld voor kussens met patronen. Een vloerkleed brengt ook sfeer en warmte in je woonkamer. Bovendien heb je nooit meer koude voeten.  Een kleed op de vloer geeft op de een of andere manier een knus gevoel. Ook de gehele zithoek oogt meteen sfeervoller.  Je hebt vloerkleden in de vintage stijl en ook als schapenvacht. Het aanschaffen van een vloerkleed is in feite een van de eerste dingen die je doet als je een ruimte sfeervoller wilt maken.

Mix diverse materialen

Wat zeker ook extra sfeer brengt is het gebruiken van verschillende materialen. Denk eens aan fluweel, (nep)bont en satijn.  Weet bovendien dat wat betreft materialen een stoffen bank bijvoorbeeld gezelliger is en oogt dan wanneer je kiest voor een bank van leer. Nog een tip; Kijk eens naar Lifa Living. Zij bieden trendy, kwalitatieve en betaalbare producten om je huis in te richten. Zij hebben precies die vloerkleden, meubels, verlichting en accessoires die elke woonkamer meteen gezelliger en sfeervol maken. En dat voor in en om je huis. Lifa Living biedt eveneens de leukste en beste gordijnen en dat in diverse kleuren en met zowel haken als ringen.

Durf je hart te volgen

Gezelligheid is en blijft natuurlijk iets persoonlijks. Wat jij gezellig vindt, hoeft een ander helemaal niet te vinden. Natuurlijk volg je de trends en doe je daar aan mee, vergeet echter niet je hart te volgen en vooral te kiezen voor die zaken die jij gezellig vindt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button