AccessoiresDuurzaam

Zo draagt een Hizero vloerreiniger bij aan een duurzame wereld 

Consumenten houden steeds vaker rekening met de duurzaamheid van de elektrische apparaten die zij aanschaffen. Onder meer door te kijken naar het energielabel ervan. Niet alleen omdat duurzame apparaten doorgaans goedkoper zijn over een langere termijn; ze gaan langer mee. Ook omdat het een onnodig zware belasting van het milieu voorkomt. De Hizero vloerreiniger is een apparaat wat met veel aandacht voor mens en milieu ontwikkeld is. Er zijn verschillende factoren die de vloerreiniger tot een zeer duurzame optie maken. In dit artikel leest u er meer over. 

Zeer effectieve draadloze vloerreiniger voor harde vloeren 

Een van de redenen om voor deze vloerreiniger te kiezen, is de efficiëntie waarmee deze u ondersteunt bij het onderhouden van harde vloeren. De krachtige accu in de vloerreiniger gaat zestig minuten mee; voldoende om de vloeren in een gemiddelde woning in één keer schoon te kunnen maken. De zelfreinigende vloerreiniger zorgt er daarnaast voor, dat de eerste meters net zo schoon zijn als de laatste meters. 

Beperkt gebruik van water 

Niet alleen verbruikt de vloerreiniger relatief weinig energie bij het reinigen van de harde vloeren in uw woning. Ook heeft het apparaat maar weinig water nodig voor het dweilen van uw vloeren. In tegenstelling tot het gebruik van een losse mop; u zal het water in dit geval regelmatig moeten verversen om te voorkomen dat het laatste deel van de vloer niet goed schoon wordt. 

Vervang zelf versleten onderdelen van de vloerreiniger 

Wanneer onderdelen van de vloerreiniger versleten raken, hoeft dit niet te betekenen dat de vloerreiniger aan vervanging toe is. In tegendeel! U kunt de versleten onderdelen online opnieuw bestellen, om deze vervolgens zelf te vervangen. De mogelijkheid om versleten onderdelen te vervangen maakt dat u het maximale uit de vloerreiniger haalt qua levensduur en daarmee qua duurzaamheid. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button