Interieur

Welke draadstoelen zijn perfect voor jouw interieur?

Draadstoelen zijn te verkrijgen in veel verschillende vormen en maten. De stoel staat bekend om zijn unieke uitstraling en mooie design. De stoelen worden met de hand geweven van PVC. In de meeste gevallen zijn de stoelen perfect voor aan de eettafel, zowel binnen als buiten. In dit blog bericht willen we je graag meer vertellen over welke draadstoelen perfect in jouw interieur passen.

Verschillende soorten draadstoelen

Draadstoelen zijn een unieke toevoeging aan je interieur. Ze zijn tijdloos en passen in vrijwel ieder interieur. Draadstoelen worden gemaakt van PVC in combinatie met een sterk, ijzeren frame. Hierdoor is de stoel enorm fijn om op te zitten en zijn er allerlei kleurencombinaties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een mooie houtlook, of ga voor een felle gele of groene kleur. De verschillende modellen draadstoelen hebben elk eigen kenmerken.

Rosarito draadstoel

Een van de favoriete draadstoel is toch wel de Rosarito draadstoel. Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor is het een van de meest kleurrijke draadstoelen die te koop is. De stoel is stevig afgewerkt en is zowel binnen als buiten te gebruiken. De stoel is enorm leuk in een modern interieur te plaatsen, maar volstaat ook zeker in andere interieurstijlen! Je kunt de stoel erg goed combineren met een glazen of houten tafel. De Rosarito draadstoel is tevens bestendig tegen zonlicht en koude en warmte temperaturen.

Rosarito draadstoel
Rosarito draadstoel

Polanco draadstoel

Een andere bekende draadstoel is de Polanco. Deze minimalistische draadstoel is gebaseerd op de klassieke draadstoel van Clement Meadmore. De stoel heeft een zeer stevig zitvlak van sterk PVC. Neem gemakkelijk plaats op de stoel en zet hem zowel binnen als buiten aan een tafel. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is geschikt voor langdurig buitengebruik. 

Polanco draadstoel
Polanco draadstoel

Luna draadstoel

De Luna draadstoel is anders dan de meeste eetkamer draadstoelen. Hij kenmerkt zichzelf door zijn ronde vormen en uitstraling. Het is een compacte versie van de klassieke Acapulco draadstoel. Dit maakt hem erg leuk staan in verschillende interieuren. Ok is de stoel zowel binnen als buiten te gebruiken. Tot slot is de Luna draadstoel verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies een kleur die bij je interieur past en schaf hem direct aan voor je eettafel!

Luna draadstoel
Luna draadstoel

Mola draadstoel

Ben je op zoek naar een ideale, inklapbare terras stoel? Dan is de Mola draadstoel perfect voor jou! De Mola draadstoel kenmerkt zich door de verschillende kleuren en het ijzeren frame. De rugleuning van de stoel loopt een klein beetje schuin af, waardoor hij een andere uitstraling heeft dan andere eettafel stoelen. De stoel is erg licht en gemakkelijk te verplaatsen. Combineer de Mola Draadstoel met een mooie houten tafel voor zowel binnen als buiten.

Mola draadstoel
Mola draadstoel

Gerelateerde artikelen

Back to top button