Klussen

Wat zijn de beste gereedschapswagens van 2023?  

Werk je als houtbewerker, technicus of automonteur of ben je simpelweg een fervente doe-het-zelver? Je hebt dan natuurlijk veel gereedschap in huis. Je kunt er daarom voor kiezen om een gereedschapskist aan te schaffen, maar een gereedschapswagen is misschien nog wel handiger. Zo’n model is namelijk relatief groot en heeft ook nog eens wieltjes. Hierdoor kun je gemakkelijk de gereedschapswagen rollen naar de plek van de klus. Ben je overtuigd van deze voordelen? Koop dan een van de beste gereedschapswagens van 2023! 

Keter Module 

Keter is een bekend merk in de kluswereld en heeft dan ook veel geweldige producten voor bouwprofessionals op de markt gebracht. De gereedschapswagen die de Keter Module genoemd wordt, is bijvoorbeeld een absolute aanrader. Dit is een kastje met in totaal 7 lades. Dit zorgt ervoor dat je veel stukken gereedschap in de Keter Module kunt opbergen, terwijl je ze ook nog eens goed kunt organiseren. Je vindt de gereedschappen hierdoor bovendien snel terug, waardoor je nooit een schroevendraaier of een hamer kwijt raakt.

Kreator KRT653002

Heeft je garage een rood design? De Kreator KRT653002 is dan zeker een goede aankoop, dit is namelijk een rode gereedschapswagen. Je hebt bij dit model bovendien veel ruimte tot je beschikking, wat komt doordat de KRT653002 veel lades heeft. Je kunt dus veel gereedschap in deze wagen opbergen. Een ander voordeel van dit model van Kreator is dat je er niet al te veel geld hoeft neer te leggen. 

Scheppach TW1000

Wil je een gereedschapskoffer gevuld in de vorm van een wagen kopen? Je bent bij de Scheppach TW1000 aan het juiste adres! Deze gereedschapswagen mag dan wel leeg zijn, je krijgt er alsnog een 263-delige gereedschapsset bij. Je krijgt hierdoor direct alle soorten gereedschappen die je nodig hebt voor je klussen in huis. Je kunt deze stukken overigens opbergen in de 7 grote lades van de Scheppach TW1000. Dit model heeft bovendien vier wielen, waaronder twee zwenkwielen. 

Kraft Pro+

Een bouwprofessional heeft natuurlijk een professionele gereedschapswagen nodig. De Kraft Pro+ is in dit geval absoluut een goede keuze. Dit komt vooral doordat dit model erg ruim is, wat te maken heeft met het formaat van de Kraft Pro+. Je kunt er dus veel gereedschappen in bewaren, wat je zeker nodig hebt aangezien je bij de aankoop van deze wagen 399 gereedschappen en hulpmiddelen krijgt. Desondanks worden niet alle lades gevuld, de onderste lade blijft namelijk leeg en kun je dus naar wens organiseren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button