Overig

Op zoek naar een goedkope smartphone? Wij hebben een paar tips!

Je kunt vandaag de dag niet meer zonder een smartphone, dat weten we allemaal wel. Helaas worden deze geavanceerde telefoons steeds duurder, aangezien je er ook steeds meer mee kunt. Dit maakt het voor mensen met een lager budget soms lastig als ze een nieuwe telefoon nodig hebben. Gelukkig zijn er nog steeds een aantal merken die ook goedkopere smartphones maken, zodat er ook voor mensen met minder geld genoeg keuze is. In dit artikel geven we je een aantal voorbeelden van relatief goedkope smartphones waar je uit kunt kiezen!

De Samsung Galaxy A23 

Als je graag een goedkope smartphone wil met een groot scherm, dan is de Samsung Galaxy A23 een goede keuze. De telefoon heeft een scherm van 6,6 inch en een resolutie van 2408 bij 1080 pixels. Dit maakt het toestel ideaal om films of series op te kijken in een hoge kwaliteit. Het werkgeheugen van de telefoon is wat lager dan dat van de duurdere modellen, maar je kunt er nog steeds alle standaard werkzaamheden mee uitvoeren die je gewend bent met je smartphone te doen. De opslag is 64 GB, maar deze kun je uitbreiden met een SD-kaart, mocht je meer ruimte nodig hebben. Maak je graag foto’s, dan kun jij je lol op met deze telefoon, want hij beschikt over maar liefst vier camera’s. 

De Oppo A78 

Mis jij de traditionele koptelefoon aansluiting op je smartphone? Dan zou de Oppo A78 zomaar jouw nieuwe telefoon kunnen zijn. Deze scherp geprijsde smartphone maakt namelijk nog gebruik van de klassieke koptelefoon ingang in plaats van een USB-C aansluiting. Het is net als de Samsung Galaxy A23 een telefoon met een groot scherm, wel 6,56 inch, en hij beschikt over twee prima camera’s. De processor van de Oppo A78 is niet de snelste, maar je maakt probleemloos gebruik van al je dagelijkse apps. 

De Motorola Edge 30 Neo 

Ben je op zoek naar een luxere smartphone voor een lagere prijs? Met de Motorola Edge 30 Neo is het mogelijk. Dit toestel is namelijk te krijgen voor een scherpe prijs, maar beschikt toch over enkele premium functies die je normaal gesproken alleen bij duurdere modellen ziet. Het toestel stelt je in staat om scherpe foto’s van hoge kwaliteit te maken met een hoofdcamera van maar liefst 64 megapixel. Daarnaast beschikt de Motorola Edge 30 Neo over een AI functie die ervoor zorgt dat donkere foto’s er mooier uit komen te zien. 

Telefoon bij een abonnement nemen

Er zijn nog een aantal andere voorbeelden van betaalbare, goede smartphones die je kunt aanschaffen. Wil je toch liever een luxere smartphone met meer opties en functies, maar kun je deze helaas niet betalen? Dan is een abonnement met een telefoon ook een goede optie. Je neemt een abonnement en betaalt samen met dat abonnement je telefoon per maand af. Hierdoor betaal je maandelijks een hoger bedrag dan je misschien gewend bent, maar het maakt het makkelijker om een duurder toestel te kunnen nemen. Smartphones zoals de iPhone 14 Pro Max en de Samsung Galaxy S23 zijn immers niet bepaald betaalbaar te noemen, maar het zijn wel super fijne telefoons als je graag veel functies op je telefoon wil!

Gerelateerde artikelen

Back to top button