Accessoires

Ontwerp je eigen creatieve producten met My Mepal!

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor bijvoorbeeld je kinderen, neefjes en nichtjes of zelfs voor je geliefde? Kijk dan snel een op de website van MyMepal.nl! My Mepal verkoopt producten als waterflessen, broodtrommels of lunchpots van hoge kwaliteit. Het leukste aan deze partij is dat je de mogelijkheid krijgt om de producten helemaal zelf te ontwerpen. Zo maak je het cadeautje dus nog persoonlijker. In deze blog vertellen we je er graag meer over dus lees snel verder!

Bepaald zelf de loof van het product!

Zoals we hiervoor benoemden kun je met My Mepal gemakkelijk alle producten die ze verkopen helemaal zelf ontwerpen. Op de website vind je namelijk een handige ontwerp tool die je kunt gebruiken om de mooiste ontwerpen te maken. Hier kies je gewoon een broodtrommel, drinkfles of zelfs een lunchpot. Je kunt dan kiezen uit een groot aantal verschillende ontwerpen en versies, die je allemaal kunt personaliseren met jouw eigen namen, teksten en lettertypes. Je kunt ook bestaande ontwerpelementen combineren, zoals grappige dierenprints of logo’s. Met deze praktische en zeer intuïtieve ontwerp tool wordt het personaliseren van jouw product bij My Mepal een fluitje van een cent!

Een mooie broodtrommel voor jouw kind

Wil je een mooie broodtrommel ontwerpen voor jouw kind? Bij My Mepal vind je veel leuke ontwerpen voor kinderen. Praktisch alle thema’s die je je kunt voorstellen zijn hier te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit veel verschillende dieren en patronen, maar ook uit verschillende figuren. Bovendien bestaat zelfs de mogelijkheid om een foto van je kind of kinderen op een lunchbox te laten afdrukken met My Mepal kun je jouw creativiteit de vrije loop laten.

Profiteer van het ruime assortiment

In het ruime assortiment van My Mepal vind je zeker het juiste product of cadeau voor je geliefden. Neem maar eens een kijkje in de webshop van de partij om een beter overzicht van het assortiment te krijgen. Indien je vragen of onzekerheden hebt over de verschillende mogelijkheden, kun je uiteraard vrijblijvend contact opnemen met de vriendelijke klantenservice. De deskundigen van My Mepal helpen je graag!

Gerelateerde artikelen

Back to top button