Klussen

Maak kennis met de veelzijdige mogelijkheden van traprenovatie

Heel terecht wordt de trap niet meer gezien als louter een object dat twee verdiepingen in huis met elkaar verbindt. Tegenwoordig zien veel mensen in dat de trap het verdient om door het leven te gaan als een echte blikvanger. Door de trap een fraaie nieuwe uitstraling te geven, loop je er dagelijks met plezier overheen. Mooi meegenomen is dat je ook de hal een mooie upgrade geeft. Wil je van je trap een ultiem pronkstuk maken, dan neem je een specialist in de arm. Die zorgt er door middel van trap renovatie ook voor dat de trap stil, slijtvast, veilig en onderhoudsvrij is. 

Welke soorten traprenovatie en bijpassende accessoires verzorgt een specialist?

• Dichte trappen;

• Open trappen;

• Betonnen trappen;

• Houten trappen;

• Wangen bekleden;

• Leuningen;

• Verlichting.

Stijlvol totaalplaatje 

De vakkundige monteurs van een specialist in traprenovatie komen vrijblijvend bij je langs om je te adviseren, jouw trap onder de loep te nemen en de meest geschikte mogelijkheden te bespreken. Op die manier krijg je helder voor ogen welke soort traprenovatie je precies wilt laten uitvoeren. Ook komen de opties voor accessoires die het geheel een fraaie finishing touch geven aan bod. Die variëren van stijlvolle trapleuningen – die tevens bijdragen aan de veiligheid als je de trap op- en afloopt – tot LED-lichtstrips. Door dit type verlichting onder de traptreden aan te brengen, ontstaat een speelse vorm van accentverlichting. Dit zorgt voor duidelijk zicht wanneer het schemert en maakt de trap extra mooi. 

Duidelijk stappenplan

Een specialistisch bedrijf zoals Stairz Traprenovatie werkt op basis van een duidelijk stappenplan. Vanzelfsprekend wordt als eerste stap de prijs van de traprenovatie in kaart gebracht, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Als je akkoord bent met de kosten wordt met je overlegd op welke datum de monteur voor je aan de slag gaat. In de planning komt ook eventueel voorbereidend werk aan bod, zoals het verwijderen van oude vloerbedekking. Ook is het mogelijk de ruimte waar de trap zich bevindt een metamorfose te laten geven. Op de website Stairz.nl kun je je inspireren met de eindeloze mogelijkheden voor een trap waar je voor vele jaren plezier van hebt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button