Badkamer

Je badkamer een mini make-over geven? Zo pak je dat aan

Goedemorgen! De badkamer is vaak een van de eerste plaatsen die we ‘s morgens zien, dus laten we van deze plek een rustige, fijne plek maken. Zo kan de dag alleen maar goed beginnen. Of je nu je douchegordijn wilt vervangen, wat nieuwe accessoires wilt toevoegen of gewoon het uiterlijk van de badkamer een kleine boost wilt geven, het kan en mag allemaal. Een kleine ruimte die je binnen no-time kunt omtoveren tot een ontspannende oase, en wel met deze tips! 

Voeg wat plantjes toe

Niets is fijner dan wakker worden in je eigen badkamer-jungle! Voeg wat groen geluk toe als échte booster voor je gelukshormonen. Kleine plantjes zien er niet alleen mooi uit, maar ze helpen ook de lucht te zuiveren. Een paar goed geplaatste planten kunnen een groot verschil maken in zowel het uiterlijk als het gevoel van je badkamer. Als je geen groene vingers hebt, kies dan voor planten die gemakkelijk te verzorgen zijn, zoals slangen planten of bamboe. Zo kun je binnen no-time een tropische sfeer creëren in jouw eigen fijne ruimte. 

Kies voor zachte verlichting

Een andere manier om een meer ontspannen sfeer te scheppen is door wat zachte verlichting aan te brengen. Dit kan zo simpel zijn als je gloeilamp verwisselen voor een zachtere, warmere lamp. Of je kunt helemaal uitpakken en een paar wandlampen of een kroonluchter installeren. Hoe dan ook, zachte verlichting helpt om een meer ontspannen sfeer in je badkamer te scheppen. Last but not least: geef je zachte verlichting een upgrade door te kiezen voor de Pilea Moon Valley. Een plant met prachtige diepe, donkerrode bladeren. Een match made in heaven, alleen al door het toevoegen van deze kleine, fijne accenten. 

Verf in je favoriete kleur

Een mooie finishing touch voor jouw mini badkamer make-over! Een frisse laag verf kan elke ruimte opfleuren, en het is een gemakkelijke manier om je badkamer een nieuw leven in te blazen. Kleinere badkamers kunnen baat hebben bij lichte, heldere kleuren om de ruimte opener en luchtiger te laten aanvoelen. Voor grotere badkamers, of met beperkt natuurlijk licht, kunnen zachtere kleuren een meer ontspannen sfeer scheppen. Vergeet tenslotte belangrijke details als schone handdoeken en kalmerende aromatherapie producten niet, en natuurlijk geheel in stijl met de rest van jouw make-over! Met een klein beetje moeite kun je deze fijne ruimte omtoveren tot een toevluchtsoord waar je graag tijd in doorbrengt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button