InterieurKeuken

Het verbouwen van je keuken

Het is zover: de oude keuken is aan vervanging toe en je hebt besloten om de keuken te gaan verbouwen. Het verbouwen kan best een ingrijpend proces zijn. We geven je daarom tips over het verbouwen van je badkamer. Zo ben je helemaal voorbereid op je nieuwe keuken!

Welke wensen heb je?

Je nieuwe keuken moet natuurlijk volledig aan je wensen voldoen, het is immers een investering die je niet iedere dag doet. Begin daarom met het opdoen van inspiratie: wat vind je mooi? Welke stijl past bij je? Welke opstelling zou geschikt zijn? Je kan je inspiratie verzamelen en er een moodboard van maken. Gebruik hiervoor magazines of maak jouw moodboard online op Pinterest. Hiermee zie je in één oogopslag welke stijlen en opstellingen eruit springen. De keuze is natuurlijk enorm en dit kan het net even wat makkelijker maken. Wel zo fijn!

Aandachtspunten

Er zijn ook een aantal aandachtspunten waar je rekening mee zou moeten houden. Is er bijvoorbeeld wel genoeg ruimte voor de opstelling die je graag zou willen? Ook is het goed om te bedenken hoeveel werkruimte je nodig hebt in de keuken en of je misschien wel samen wil kunnen koken. Daarnaast is het aan te raden om rekening te houden met de zogeheten keukendriehoek: spoelbak, koelkast en kookplaat. Voor het optimale gebruiksgemak kan je deze het best zo dicht mogelijk op elkaar plaatsen.

Je budget

Voordat je je keuken gaat verbouwen is het verstandig om het budget dat je hebt in kaart te brengen. De kosten voor een verbouwing van een keuken zijn in iedere situatie anders. Bespreek samen met een adviseur je wensen, behoeften en de mogelijkheden. Door hierbij je budget te benoemen voorkom je dat je een te dure keuken uitzoekt. Het zou natuurlijk jammer zijn dat jij je droomkeuken hebt samengesteld en het blijkt niet mogelijk om deze te realiseren. Heb je een kleiner budget? Bekijk dan eens de budget keukens van Kitchen4All. We bieden keukens voor iedere stijl, tegen ieder budget. Er is dus altijd wel een keuken die bij je past.

Persoonlijk advies

Wil je binnenkort je keuken gaan verbouwen en wil je graag advies ontvangen? Maak dan een afspraak bij een van onze keukenwinkels, daar staan onze deskundige adviseurs graag voor je klaar. Zij kunnen je helpen om jouw droomkeuken te ontwerpen. Om je zo goed mogelijk van advies te kunnen voorzien, beginnen we bij Kitchen4All altijd met het in kaart brengen van je wensen, behoeften, budget en de mogelijkheden. Aan de hand van die informatie kunnen we samen je droomkeuken ontwerpen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Gerelateerde artikelen

Back to top button