InterieurWoontrends

Geef jouw woning een unieke uitstraling met koeienhuiden

Wil je jouw woning van een nieuwe uitstraling voorzien en daarbij ook direct voor meer sfeer en warmte zorgen? Dan zijn er een groot aantal manieren om dit te realiseren. Zo zijn er steeds meer mensen die kiezen voor koeienhuiden. Deze huiden zorgen op een groot aantal manieren voor de uitstraling die je nodig hebt. Met een groot aantal varianten in het assortiment van Lederstore is er altijd wel een huid die het beste bij je past. Maar hoe ga je dan voor een unieke uitstraling? En in welke ruimtes kan je de huiden plaatsen? 

Een koeienhuid in de woonkamer

Als je naar een koeienhuid kijkt, moet je eerst weten in welke ruimte je deze neer wilt leggen. De huiden zien er bijvoorbeeld goed uit in de woonkamer. Als je een zithoek creëert, kun je de koeienhuiden onder de salontafel plaatsen. In dit geval is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte je hiervoor beschikbaar hebt. Deze moet namelijk goed passen bij de afmetingen van de koeienhuid. De huiden kunnen op een groot aantal manieren neergelegd worden, waardoor je jouw woning helemaal naar wens aan kunt passen. 

Kleurtinten voor bij jouw interieur

Als je naar de koeienhuiden kijkt, moet je ook rekening houden met de kleuren waarin de huiden komen. Koeien komen immers in meerdere kleurtinten, waardoor je ook steeds weer andere huiden kunt vinden. Je past ze daarom ook helemaal aan jouw wensen aan en voorkomt dat je jouw kamers niet tot een mooi geheel maakt. Daarbij wil je in de slaapkamer bijvoorbeeld ook meer rust krijgen dan wanneer je de huid in de woonkamer plaatst. Dit kan allemaal als je de kleurtint zo goed mogelijk in het achterhoofd houdt tijdens de zoektocht naar een nieuwe huid. 

Een goede afmeting aanhouden

Als laatste zijn de afmetingen een belangrijke factor om de unieke uitstraling in jouw woning te krijgen. Een koeienhuid XXL geeft bijvoorbeeld een geheel andere uitstraling dan wanneer je voor een kleinere variant kiest. De beschikbare ruimte is daarbij ook belangrijk. Zorg ervoor dat er een goede verhouding is tussen de afmetingen van de ruimte en de afmetingen van de koeienhuiden, zodat je jouw volledige woning tot een mooi geheel maakt en de uitstraling krijgt die je nodig hebt. Jouw koeienhuid geeft jou dan voldoende sfeer en warmte en je hebt een manier om jouw voeten warmer te houden in huis. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button