Woonkamer

Een nieuwe bank voor ieder budget

Een nieuwe inrichting hoeft niet per definitie een dure inrichting te zijn. En een goedkope inrichting hoeft niet per definitie minder kwaliteit meubels te betekenen. 

Banken

Banken zijn er in alle soorten en maten van een recht bankstel tot een hoekbank of een grote lounge u-bank. Ook zijn er tal van verschillende stoffen en vullingen voor een bank. De stof die gekozen wordt is afhankelijk van persoonlijke wensen. 

Bankstellen

Rechte bankstellen zijn handig indeelbaar in elke woonruimte. Van een smalle kamer tot een wachtruimte. Een bankstel is in veel gevallen de goedkoopste variant onder de banken.

Hoekbanken

Hoekbanken zijn er in verschillende opties. Van twee bankstellen die door middel van een hoek in het midden een hoekbank vormen. Of met een extra hoek en deel waardoor het een u-bank wordt. Ook is een Longchair een optie, dit houdt in dat er aan een kant een lig deel aan de bank bevestigd is (zoals afgebeeld). Ook een Ottomaan behoort tot de mogelijkheden. Wat voor hoekbank jij kiest is sterk afhankelijk van de woonruimte. 

Kwaliteit

De kwaliteit van de bank verschilt van stof tot vulling. Het is belangrijk om in overweging te nemen wat het beste bij jouw wensen past. Wanneer een bank door veel verschillende personen gebruikt wordt bijvoorbeeld in een wachtkamer, kan het van toegevoegde waarde zijn om voor een iets hardere vulling te gaan. Een harde/ stevige structuur heeft een hardere zitting maar gaat langer mee. Het gewicht van de personen is ook van belang. Hierdoor heeft de een meer baat bij een bank met springveren en de andere met een zachte vulling. Een gegeven feit is dat een bank met een zachte comfortabele zitting wellicht na een paar jaar opgevuld dient te worden. Echter is dit materiaal op veel plekken te verkrijgen en heb je voor een kleine prijs weer een zo goed als nieuwe bank.

Protectie

Door het gebruik van protexx impregnatie van de bank gaat deze ook een stuk langer mee. Door deze protectie zijn de meeste vlekken gemakkelijk af te nemen omdat deze erop blijven liggen in plaats van erin trekken. Bij een volledig protectie pakket wordt deze ook nog eens professioneel gereinigd mocht er een vlek ontstaan. Het reinigen van uw bankstel is sowieso een belangrijk punt waar veel mensen niet aan denken. Er komt een bedrijf langs die deze helemaal reinigt en weer fris laat ruiken. Op deze manier kan je langer genieten van je bankstel en gaat deze langer mee. 
Bekijk voor meer ideeën en opties vooral deze website eens. Zij hebben de laagste prijsgarantie waardoor u gegarandeerd de beste prijs heeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button