InterieurWoontrends

Doe inspiratie op met de meubels van VanLonden.com

De TV is in veel huishoudens het centrale punt van de woonkamer. Na je werk kijk je het nieuws of zoek je iets leuks uit op Netflix en iedere zaterdag- en zondagochtend tuurt je kleine onder het genot van een broodje hagelslag naar kinderseries. Zelfs als je TV niet aanstaat spendeer je een hoop vrije tijd in de woonkamer en valt je oog zo nu en dan toch op de televisie. Je TV-meubel is dan ook het statement piece van je zithoek. Ben jij op zoek naar tips om een mooi TV-meubel uit te kiezen en daarnaast jouw woonkamer stijlvol en gezellig in te richten? Dan ben je bij Wonen123 aan het juiste adres. In dit artikel vertellen we je meer over de steigerhouten meubels van Van Londen. Laat je door deze meubelspecialist inspireren!

Hoe richt je je huis gezellig in?

Wil jij jouw huis sfeervol inrichten met robuuste, sterke meubelen? Dan verkoopt VanLonden.com een aantal meubels die niet aan je interieur mogen ontbreken:

  • Comfortabele steigerhouten banken;
  • Steigerhouten eettafels met bijpassende stoelen;
  • Tweepersoonsbedden, hoogslapers en stapelbedden van steigerhout;
  • Kasten van steigerhout, van boekenkasten tot kledingkasten en zelfs dessoirs;
  • Steigerhouten TV-meubelen;
  • Koffietafels van steigerhout.

Hoe geef je een warme sfeer aan je zithoek?

Je inrichting is een belangrijk aspect van je leefplezier. Daarom verkoopt VanLonden.com een groot scala aan steigerhouten meubelen, inclusief meubelen waarmee jij jouw zithoek gezellig inricht. Maar wat is steigerhout? En waarom zijn we er met z’n allen zo’n fan van? Om te begrijpen wat steigerhout is, moet je eerst meer over vurenhout weten. Vurenhout is een Noord-Europese, sterke houtsoort die veelvuldig in de bouw wordt gebruikt. Het wordt vooral op bouwsteigers ingezet, waardoor het de naam steigerhout heeft gekregen. Door alle elementen waaraan steigerhout wordt blootgesteld – zoals regen, wind en sneeuw, maar ook zonneschijn – krijgt het hout een mooie, grijze kleur. Je kunt grijs met vrijwel iedere andere kleur combineren. Daarom is steigerhout een mooie houtsoort om in je woonkamer te zetten. Zet jij een felgekleurde bank tegenover je steigerhouten TV-meubel? Geen probleem. 

Hoe maak je je huis gezellig?

Natuurlijk begint en eindigt je inrichting niet in de woonkamer. Ook je slaapkamer richt je met steigerhout prachtig in. Een steigerhouten bed is tegen zelfs de meest onrustige slaper bestendig. Daarbij is het ook tegen een enthousiast kind dat op zaterdagochtend op je bed springt opgewassen. Combineer je nieuwe bed met een steigerhouten kast en steigerhouten kisten om de inrichting van je slaapkamer helemaal af te maken. Heb je zelf nog leuke ideeën voor je inrichting? Laat dan unieke meubels maken bij VanLonden.com. Op die manier zijn de mogelijkheden van je inrichting met steigerhout eindeloos.

Gerelateerde artikelen

Back to top button