InterieurVloeren

Dit zijn de mooiste vloerenmerken van 2022

Ga je verhuizen, heb je een nieuwe vloer nodig of blijf je gewoon graag op de hoogte van alle mogelijkheden? Waarom je ook interesse in mooie vloeren hebt, in dit blog lees je er alles over. Wij laten je namelijk de mooiste vloerenmerken van 2022 zien.

1. Laminaat van Douwes Dekker

De vloeren van Douwes Dekker hebben allemaal een eigen karakter. Hun collecties zijn daarom niet per kleur, maar per karakter gesorteerd. Toch vind je bij Douwes Dekker ook veel verschillende kleuren. Bijvoorbeeld lichtgrijs, donkergrijs, wit of houtkleurig laminaat. Waarom Douwes Dekker bovenaan ons lijstje staat? Omdat de laminaatvloeren sprekend op natuurhout lijken. Dat proberen veel vloerenmerken te bereiken, maar Douwes Dekker slaagt er het beste in.

2. Laminaat van Quick-Step

Ook onze zuiderburen maken prachtige vloeren. Bijvoorbeeld het laminaat van Quick-Step, een van de eerste laminaatmerken in België en Nederland. Dit vloerenmerk heeft collecties op basis van uitstraling, zoals “klassiek”. Daarbinnen kun je dan weer heel veel kleuren kiezen. Van licht tot donker, met smalle of juist brede planken, er is voor ieder wat wils. Daarom vinden we dat Quick-Step in dit lijstje thuishoort. 

3. Goed verhaal met Raftwood

Een mooi vloerenmerk met een bijzonder verhaal is Raftwood. De houten Raftwoodvloeren worden op authentieke wijze vervaardigd en geen vloer is dan ook hetzelfde. De Raftwoodvloeren zijn duurzaam én leveren jou een goed verhaal op. Bovendien zijn er allerlei kleuren afwerkingen. Kies je voor een lichte houtkleur, donkere houtkleur of toch liever grijze houten vloer? Alles kan.

4. Parketvloeren van Nature Floors

Een van de beste merken in de parketwereld is Nature Floors. Houd jij van houten vloeren? Wij ook! Daarom mag dit topmerk niet ontbreken op ons lijstje met mooiste vloerenmerken van 2022. Nature Floors heeft hoogwaardige parketvloeren in verschillende designs. Zoals visgraat en Hongaarse punt. Hun collecties zijn onderverdeeld in ruw, authentiek en trendy. Onze favoriet? De stoere, geoliede plankenvloer “trendy”. Je ziet hem op de foto hieronder.

5. De vloer van de toekomst: Moduleo LayRed 

Een van de mooiste vloerenmerken van 2022 wordt de LayRed-collectie van Moduleo. Dit merk staat bekend om zijn designvloeren, maar brengt met de LayRed een heel nieuwe PVC-vloer op de markt. De LayRed heeft een geïntegreerde ondervloer en is heel sterk. Maar dat doet niets af aan de luxe uitstraling van deze prachtige vloeren. Kies je voor een houtlook of steendesign? Moduleo staat bekend om deze twee effecten en ook met de LayRed voldoen ze aan onze torenhoge verwachtingen.

6. Waterbestendige PVC-vloeren van COREtec

Om dit rijtje met de mooiste vloermerken van 2022 in stijl af te sluiten, hebben we gekozen voor COREtec. Net als Moduleo LayRed is COREtec een heel vernieuwend PVC-merk. Wij geloven dan ook dat hun waterbestendige PVC-vloeren een mooie toekomst voor zich hebben. Deze vloeren zijn namelijk waterbestendig en daarmee ideaal voor de (bij)keuken en badkamer. Bovendien kun je er vloerverwarming onder leggen. Vloerverwarming wordt steeds populairder, dus hiermee is COREtec helemaal klaar voor 2022.

Gerelateerde artikelen

Back to top button