Onderhoud & schoonmaken

Dit is waarom jij ladders en trappen moet halen bij Van Eldik

Een trap of ladder is een perfect hulpmiddel om bij plekken te komen waar je normaal gesproken niet bij kan komen. Daarom is het voor elk huishouden, maar ook voor bijvoorbeeld glazenwassers een must have item. Er is een groot scala aan aanbieder van al de verschillende soorten trappen en ladders. Ben jij op zoek naar een ladder of trap neem dan een kijkje op www.vaneldikladders.nl. Wil je nou weten waarom jij een ladder of trap bij van Eldik moet halen? Lees dan verder in de blog!

Wat is van Eldik Ladders?

Van Eldik Ladders maakt al sinds 1891 houten trappen en ladders. Begonnen als wagenmakers, maar door de grote vraag naar houten plukladders zijn ze houten ladders gaan produceren. Het is het enige bedrijf dat in Nederland nog zelf de houten ladders maakt. Doordat het bedrijf nu al in de vierde generatie laddermakers zit heeft het bedrijf veel ervaring en bieden jou daarom ook de perfecte ladders en trappen gemaakt van het beste en hout wat zorgvuldig is gekozen. 

Ruim assortiment aan ladders en trappen

De eerste reden waarom Van Eldik een goede keuze voor het aanschaffen van jouw ladders of trappen is het ruime assortiment dat zij aanbieden. Dit assortiment bestaat onder andere uit houten ladders, zoldertrappen tot professionele ladders om zo maar een paar soorten ladders te noemen. Al deze ladders en trappen hebben hun eigen voor- en nadelen. Door het ruime assortiment zit er gegarandeerd een ladder of trap tussen die jij nodig bent. Hierdoor hoef je nooit teleurgesteld te vertrekken.

Waarom Van Eldik Ladders

Zoals je hierboven al kon lezen is Van Eldik een bedrijf wat door het lange bestaan veel ervaring heeft opgedaan. Hierdoor bieden zij jou de perfecte ladders en trappen en dat ook nog is handgemaakt in het mooie Nederland. Een ander punt waarom je voor Van Eldik Ladders moet kiezen is dat deze een ruim assortiment aan ladders en trappen aanbieden. Al deze ladders hebben hun eigen voordelen en nadelen. Door al dit aanbod zit je vast met vragen over wat het beste past bij jouw behoeften. Neem dan gerust contact op met één van de medewerkers. Zij hebben een ruime kennis over ladders en trappen en kunnen jou een passend advies geven. Het laatste punt waarom je voor Van Eldik Ladders moet kiezen is, omdat zij de hoogste veiligheidsnormen hanteren. Hierdoor weet je zeker dat je met een veilige ladder of trap werkt. Gaat de trap of ladder echter toch nog stuk dan heb je zelfs nog vijf jaar garantie.

Aanschaffen van een ladder of trap

Nu heb je een aantal redenen gelezen waarom Van Eldik Ladders een uitstekende keuze voor het kopen van je trappen en ladders. Heb je echter toch nog vragen neem dan gerust en kosteloos contact op met één van de medewerkers.

Gerelateerde artikelen

Back to top button