Interieur

De voordelen van wandpanelen

Heb jij altijd al een natuurlijke look binnen je interieur willen halen, met zo’n prachtige natuurstenen wand bijvoorbeeld? Er bestaan vele soorten natuurstenen wanden, zoals ingemetselde natuurstenen die kriskras door elkaar lijken geplaatst. Je ziet ze terug in oude vakwerkhuizen zoals in de Ardennen. Dergelijke stenen wanden zijn vaak al eeuwen oud en ademen een echt landelijke sfeer uit; iets wat je misschien zelf ook graag in je interieur zou willen.

Helaas is lang niet iedere woning geschikt voor een dergelijke muurpartij. De gebruikte stenen zijn de groot en grof op tegen een bestaande muur te metselen. In dat geval zou je een nieuwe muur moeten maken in huis, waar natuurlijk niet altijd ruimte voor is en wat ook niet direct binnen de architectuur van de woning past. Gelukkig bestaan er geweldige eigentijdse alternatieven om toch een natuurstenen wand te creëren thuis, lees maar eens mee.

Nieuwe look creëren met Wandpanelen

Je kunt met wandpanelen van Isodeco vele sferen creëren binnen je interieur. Wandpanelen bieden je de mogelijkheid om zelf een houten of natuurstenen muur als het ware te plaatsen. Heb jij altijd al een strakke natuurstenen wand in je woonkamer willen hebben, op een mooie plek zoals bij haard of bij de tv-hoek? Wandpanelen bieden je deze mogelijkheid en ze zijn nog eenvoudig zelf te plaatsen ook!

Wandpanelen in alle soorten

Binnen het hedendaagse moderne interieur zie je veelal verschillende binnenmuren terug. Betonnen wanden worden strak gecombineerd met houten of stenen wandpanelen, die meestal een deel van enkele meters beslaat. Dergelijke gecombineerde binnenmuren maken muurdecoratie vrijwel overbodig; door een mooi beeld, een grootse plantenbak of gedecoreerde grote vaas te plaatsen langs de muur, oogt het geheel harmonieus en eigentijds. Geïntegreerde spotverlichting in het plafond doet de rest. Met enkele eenvoudige ingrepen kun jij je interieur helemaal van deze tijd maken.

Keuze uit vele soorten wandpanelen

Wandpanelen zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar bij Isodeco. Zo is er keuze uit natuursteen in vele kleurschakeringen, maar kun je ook kiezen voor bakstenen panelen, akoestische panelen en houten panelen om maar eens wat te noemen. Ieder materiaal is in vele uitvoeringen verkrijgbaar, zodat jij je ideale binnenmuren kunt samenstellen. Houten wanden vormen op dit moment eveneens een ware interieurtrend. Bij Isodeco vind je de fraaiste, strakke houten wandpanelen terug, die je gewoon zelf kunt bevestigen!

Gewoon zelf te plaatsen!

Het bevestigen van wandpanelen kun je zoals gezegd écht zelf doen. Doordat de panelen beschikken over een zelfklevende laag kun je ze strak bevestigen op iedere gereinigde en droge muur. Zo kun je ze ook gewoon in de keuken plaatsen. Is jouw keukenwand toe aan een nieuwe look? Met wandbekleding kun je iedere passende stijl creëren die je doorvoert binnen je hele woning. Kies jij voor hout of voor natuursteen? Aan jou de de keuze om een prachtige eenheid samen te stellen binnen je interieur!

Gerelateerde artikelen

Back to top button