Verhuizen

De beste plekken voor een fietsvakantie

Pak je liever de fiets dan de auto? Ben jij een echte fietsfanaat? Dan is op vakantie gaan met de fiets zeker iets voor jou! Door te fietsen door mooie landschappen, kan je alles op jouw eigen tempo bewonderen. Heb je zin in een kopje koffie of thee? Dan stop je toch gewoon even bij een leuk cafeetje.

Het Gardameer in Italië

Het Gardameer is één van de mooiste plekken in Italië. Laat je betoveren door het azuurblauwe water en de prachtige bergen. Het Gardameer heeft een lange kuststrook waar je prima langs op kan fietsen. Rondom het Gardameer is een nieuw fietspad aangelegd, dankzij dit prachtige fietspad kan je fietsen langs de rotsen met een adembenemend uitzicht. Zie deze fietstocht als een heuse roadtrip, want je komt door de meest pittoreske dorpjes.

De Ardennen in België

Zoek het iets dichterbij op; ga op vakantie bij ons buurland. Fietsen in de Ardennen is voor de échte avontuurlijke fietsers. Vind de meest prachtige mountainbikeroutes door de dichtbegroeide bossen. Er zijn veel fietsroutes te vinden, dus je verveelt je nooit! Wordt één met de natuur als je wilde dieren tegenkomt en onder de modder zit. Fiets je het lekkerst op je eigen mountainbike? Zorg dan dat je een fietsendrager, waar je soms zelfs 4 fietsen op kwijt kunt, meeneemt. Bij Heuts schaf je gemakkelijk zo’n handige fietsendrager aan.

Eilandhoppen op de Nederlandse wadden

Waarom zou je naar het buitenland gaan als je al het moois van Nederland nog helemaal niet hebt gezien? Maak een fietsroute over de Nederlandse wadden. De wadden zijn bij uitstek de beste plekken om te fietsen. Op Vlieland en Schiermonnikoog is het zelfs verboden om je auto mee te nemen. We snappen dat het weer in Nederland niet altijd optimaal is, maar maak je geen zorgen want afgelopen paar jaar hebben we in Nederland heerlijke zomers meegemaakt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button