Woontrends

Antislip materiaal

Antislip materiaal, het is handig en functioneel. Je voorkomt ongelukken en het zorgt voor grip. In dit blog vertellen we je over verschillende soorten antislip materialen. 

Antislipmatten

Helaas gebeuren er regelmatig ongelukken doordat mensen uitglijden. Met antislipmaterialen kun je de kans op uitglijden voorkomen en je woning, kantoor of magazijn veiliger maken. Het maakt gladde oppervlakken namelijk stroef. Naast jezelf kunnen ook voorwerpen hierdoor niet weg glijden. Het slipmateriaal zorgt voor stabiliteit, ondersteuning en veiligheid.

Antisliptape

Antisliptape koop je om niet uit te glijden. Wij verkopen antisliptape voor in de douche, voor in bad en de badkamervloer. Daarnaast zijn ook trappen vaak erg glad. Ook hiervoor hebben is speciale antisliptape verkrijgbaar. En wat dacht je van buiten? Last van gladde tegels of vlonders? Plak er antisliptape op en de kans op uitglijden wordt flink geminimaliseerd.

Antislip schuimmat

De antislip schuimmat is ideaal voor in de badkamer, maar mensen gebruiken de schuimmat ook, baby’s die net kunnen kruipen, huisdieren die problemen hebben met lopen en op plekken in huis waar een zachte ondervloer een aanwinst is. De antislip foam mat zelf geeft blote voeten en kousenvoeten extra grip. Dit soort foam matten kunnen nog wel op gladde vloeren glijden.

Antislip sokken

Antislipsokken zijn sokken die eigenlijk iedereen zou moeten hebben. Dit soort sokken hebben aan de onderzijde een rubber profiel waardoor je op gladde vloeren veel betere grip hebt. Je zult veel minder snel uitglijden.

Antislipmat auto

Een antislipmat voor in de auto kan enorm handig zijn. Niet alleen voor op je dashboard, maar vooral voor achterin de kofferbak. Met een antislipmat in je kofferbak is het glijden van je boodschappen en andere artikelen voortaan verleden tijd. 

Antislipmat hond

Heb jij een gladde laminaat of tegelvloer en glijdt je hond er regelmatig op uit? Probeer dan wat meer plekken in huis te creëren waar het beestje wél grip op de vloer kan krijgen. Ook als je je hond in de kofferbak of laadbak van je auto of bestelbus vervoert, is een antislipmat voor de hond geen overbodige luxe. Bekijk op antislipmatkopen.nl wat de mogelijkheden zijn.

Gerelateerde artikelen

Back to top button